Casal El Tallaret

El Tallaret demana a l’Ajuntament que presenti la documentació al ple per poder tramitar la concessió

Malestar entre les entitats i membres de l’assemblea del Casal Popular El Tallaret de la Creu Alta “després d’evidenciar en el passat ple de març, que les nostres demandes segueixen sense ser ateses”.

Els membres de El Tallaret demanen, al govern de Sabadell que “després d’estar-hi treballant durant els darrers mesos, presenti la documentació al ple per tal que pugui ser accessible a la resta de la ciutadania i seguir els passos pertinents que han d’acabar portant a l’esperat acord de concessió. Crèiem que tenia el suport de la majoria del ple d’aquesta legislatura”, asseguren en un comunicat.

Demanen que “se’ns garanteixi públicament, que la documentació serà presentada en el darrer ple de la legislatura”. Els veïns apunten que si no s’escolta la seva petició portaran a terme “diverses convocatòries i mobilitzacions” que començaran amb una assemblea oberta el proper diumenge 14 d’abril a les 19 hores al Tallaret i seguirà amb una concentració a l’Ajuntament el dijous 25 d’abril, coincidint amb el Ple Municipal. Els veïns hi aniran plegats des de la Plaça de la Creu Alta a les 18:30 hores.

Retirada de llaç groc

Els membres de El Tallaret han denunciat també que aquesta setmana els serveis tècnics de l’Ajuntament han despenjat el llaç groc de la façana del local. Asseguren que “l’administració municipal, complint amb les directrius de la Junta Electoral Central (JEC), ens va advertir de la necessitat de despenjar-lo davant de la proximitat dels propers comicis. Des de l’assemblea del Casal, vam prendre la decisió de no complir amb la petició”.

“Davant d’aquests fets, volem denunciar la imposició de la retirada del llaç groc de la façana del nostre local, volem mostrar el nostre rebuig frontal a la censura a la que hem estat sotmeses amb aquesta retirada forçada i en contra de la nostra voluntat. Considerem la retirada del llaç com un atac a la llibertat d’expressió i lamentem que l’ajuntament de Sabadell claudiqui en la defensa dels nostres drets actuant amb connivència amb la JEC”, apunten en un comunicat.

Foto portada: Casal El Tallaret, fa uns mesos. Autor: David B.