Foto portada: la festa de l'escuma, l'any passat al Vapor Turull. Autor: David B.

Suspesa la Festa Major de l’Eixample

La comissió de festes, després d’escoltar l’opinió de la Junta directiva de l’Associació de Veïns de l’Eixample de Sabadell, ha decidit suspendre la celebració de la Festa Major del barri.

La Festa Major del barri de l’Eixample que estava prevista per celebrar-se els dies 24, 25 i 26 de juliol “s’ha decidit suspendre per la situació de dolor de moltes famílies així com la incertesa sobre l’evolució del Covid-19 aconsellen suspendre els actes de la Festa Major de 2020”.

Festes Majors suspeses

La suspensió de la Festa Major de l’Eixample se suma a les cancel·lacions en les darreres setmanes de la Festa Major de la Creu Alta, Sant Julià, Els Merinals i Can Rull. Aquesta darrera associació veïnal ha destinat 3.000 euros del pressupost de la festa a la Corporació Sanitària Parc Taulí.

Una Festa Major diferent

El passat mes d’abril l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés va indicar que la Festa Major d’aquest any no serà normal”. De moment la proposta que hi ha a sobre la taula és d’intermig, amb actes presencials de petit format i “l’aforament molt controlat” i iniciatives online per mantenir en certa manera la celebració. “El que és segur ja és que la Festa no serà l’habitual” va apuntar l’alcaldessa.

Farrés: “descarto una Festa Major normal”

Foto portada: festa de l’escuma. Autor: David B.