Llano de Can Puiggener. Autor: J.d.A

Demanen a Farrés atenció especial a Can Puiggener

Ciutadans demana al nou govern municipal atenció especial al barri de Can Puiggener. Per això demanen al govern socialista que recuperi un projecte que no va posar en marxa l’anterior govern, però va tenir bons resultats a Barcelona. És l’anomenat projecte A-porta, que es fa de la mà del moviment veïnal. 

De fet, tant Ciutadans com el PSC van demanar a l’anterior govern municipal via moció al ple que el projecte ‘A-porta‘ es dugués a la pràctica. No va prosperar, però ara Ciutadans espera que els socialistes faci des del govern el que volien que es fes quan estaven a l’oposició.

En què consisteix el projecte A porta?

Es tracta d’una iniciativa de la mà del moviment veïnal que s’ha fet a Barcelona, entre altres. Consisteix en que veïns implicats amb el barri i els serveis socials visitin els domicilis de la zona per detectar problemes i buscar solucions sobre el terreny.

“Posar en marxa el projecte ‘A-porta’ pot significar el punt de partida per a dissenyar el pla integral que Can Puiggener necessita des de fa temps”, diu el portaveu municipal de Cs, Adrián Hernández.

El partit taronja assegura que Marta Farrés té ara l’oportunitat d’esmentar un “greu error” comès pel quatripartit: esperonar el moviment veïnal a presentar-se als pressupostos participatius i després descartar el projecte A-porta abans de les votacions per qüestions tècniques.

Foto portada: una de les places del Llano de Can Puiggener. Autor: J.d.A.