Foto portada: M.Tornel.

Més seguretat per al carrer d’Aribau, entre Espronceda i Campoamor

Dificultar la velocitat de pas dels vehicles del carrer Aribau, entre Espronceda i Campoamor, ha estat una petició insistent de les entitats veïnals dels dos barris del sud. Finalment, l’Ajuntament durà a terme les obres per millorar la mobilitat. 

Els veïns d’Espronceda i Campoamor es queixen des de fa anys de la inseguretat que representaven els vehicles a alta velocitat pel carrer d’Aribau. Demanaven mesures per millorar la seguretat a la zona. Els ha costat, però finalment es duran a terme ja que les obres per elevar diverses cruïlles es faran en els propers mesos. Costaran 90.000 euros i les farà l’empresa Firtec. L’objectiu és reduir la velocitat dels vehicles al carrer, en un espai on hi havia hagut comportaments incívics i perillosos. Les voreres i les cruïlles estaran en un mateix nivell.

Elevació de calçada a Torre-romeu

Al barri de Torre-romeu, es farà una obra similar, en aquest cas entre la Ronda de l’Ebre i el carrer de Llobregat. En aquest cas, l’obra costarà 54.000 euros i la farà l’empresa ISEOVA. Respon a l’acció per elevar la cruïlla per on gira l’autobús des de la Ronda de l’Ebre cap a l’interior de la part baixa del barri. El termini per fer les obres és de dos mesos a partir de signar el contracte.

Fernàndez: “important per la incidència que tenen en la seguretat”

El tinent d’alcalde de Cohesió Territorial, Juli Fernàndez, assegura que són obres “quotidianes de petita escala, però molt importants per la incidència que tenen en la seguretat de les persones. Hem de prevenir els comportaments incívics. Els veïns ens han posat l’alarma i nosaltres hi hem respost”.

Foto portada: el carrer d’Aribau, aquest matí. Autor: M.Tornel.