Puntaires a la rambla de Sabadell. Autor: David B.

Així serà la Festa Major de la Creu de Barberà

Aquest cap de setmana arriba a la ciutat la Festa Major de la Creu de Barberà. Comença aquest dijous 11, i s’allargarà fins diumenge 14. Seran quatre dies d’actes culturals, gastronòmics i festius. Arrenca el cap de setmana de Festa Major a la Creu de Barberà. La celebració s’iniciarà aquest dijous dia 11, a les 19 hores, amb la presentació del llibre de Simón Saura Plazas y parques de Sabadell, reivindicación vecinal, i continuarà a la nit, a les 22h, amb una sessió de cinema a la fresca.

Però el gruix de la festa comença divendres dia 12. Hi haurà activitats infantils, com ‘expliquem un conte’ o el ‘concurs tartatest’. I també hi haurà lloc per a la gastronomia, amb un tast de vins o una botifarrada popular. I els més atrevits podran gaudir d’una cursa en roba interior, a les 12 de la nit, i música per ballar, mitja hora més tard.

Dissabte 13 hi haurà una sessió de ioga, a les 10 del matí, i festa de l’escuma, al migdia. A la tarda continuaran les activitats, com la de salsa o una gimcana. A la nit continua la festa amb el sopar de Festa Major, a les 21h, i el ball, a les 23h.

I per diumenge, el darrer dia de festa, s’han previst activitats de zumba, una xocolatada, i un concurs de gossos. Al migdia, a les 13.30, un vermut popular, i a la tarda segueixen les activitats amb un concurs de menjar flams, una ballada de swing i l’entrega de premis. El tancament de la festa vindrà a càrrec de les Bruixes del nord, a les 22.30h. Podeu consultar aquí el programa de la Festa Major:

Foto portada: puntaires, al carrer d’Advocat Cirera. Autor: David B.