Les Termes estrena una nova zona esportiva “en condicions”

  • El poliesportiu de Les Termes ha estat remodelat.
  • El pròxim objectiu de l’Ajuntament és la creació d’un poliesportiu a Torre-romeu.

L’espai esportiu de Les Termes inaugura un nou equipament per fomentar l’esport al barri. El poliesportiu està repavimentat, la pista de patinatge incorpora alguna de les figures obligatòries, com ara les corbes, i ara els voltants estan ben asfaltats.

“A partir d’avui Les Termes ja té un poliesportiu en condicions” celebra la regidora d’Esports, Marisol Martínez. El que abans era “un solar descuidat”, com ho ha definit la mateixa regidora, ara s’ha habilitat per ser un “poliesportiu adequat a les necessitats esportives del barri”.

Dels cinc projectes que l’Ajuntament promou als barris, el d’esports és una de les seves prioritats. El coordinador de la Ludoteca Margarida Bedós, Joan Gasull, exposa que, actualment, hi ha prop d’un centenar de nens inscrit a l’associació que duu a terme el projecte. Per aquesta raó, des de la regidoria d’esports s’ha invertit 190.000 euros, aproximadament, en la reforma del poliesportiu de Les Termes.
Encara queden alguns punts per millorar, però aquests “són simples actuacions de manteniment” que s’aniran tractant durant aquest nou any, exposa Martínez. Amb el pressupost d’uns 40.000 euros del que disposa pel 2019, segons el regidor del Districte 6, Edu Navarro, s’estima canviar la tanca que separa el poliesportiu dels habitatges i canviar el pany de l’entrada, entre d’altres. Altrament, de la nova clau se’n donarà una còpia a cada entitat que hagi de fer ús de l’espai per tal d’assegurar un ús responsable i controlat.

Foto portada: Poliesportiu Les Termes. Autor: M. Tornel