Obres carrer Himalaia Sabadell

Talls de trànsit a La Plana del Pintor per les obres dels ferrocarrils

  • Hi haurà restriccions de trànsit per les obres de perllongament dels FGC al nord de Sabadell.

  • Les línies de bus L1, L80 i F3 quedaran afectades per les obres en sentit Centre.

Amb motiu de les obres de perllongament dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, el carrer d’Himàlaia, entre els carrers de Vinhamala i Collserola (a la zona nord de la ciutat) es tallarà al trànsit a partir d’aquest dilluns 8 de juliol a les 9 del matí durant un període de dues setmanes.

Les obres de perllongament de la línia del Vallès de FGC a Sabadell a l’entorn de la futura estació de Ca n’Oriac comportaran restriccions de trànsit a partir de dilluns 8 de juliol. Els treballs de desviament d’un col·lector causarà el tancament del carrer Himàlaia, durant un període de dues setmanes, en el tram comprès entre els carrers Collserola i Vinhamala. Els vehicles que circulin pel carrer d’Himàlaia podran girar pel carrer Alp, Collserola o Vinhamala.

Afectació al transport públic

Durant els dies que es realitzin els talls de trànsit, les línies d’autobús L1, L80 i F3 en sentit Centre, que actualment circulen pel carrer d’Himàlaia, hauran de circular pel carrer del Càucas, dels Urals i de Vinhamala, quedant anul·lades les dues parades del carrer Himàlaia.

Quin és l’estat de les obres?

El perllongament de la línia dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya a Sabadell tindrà 4,4 quilòmetres i cinc estacions: quatre de nova construcció i l’actual Sabadell Estació, que se soterrarà i remodelarà.

Actualment, s’està excavant el segon túnel del perllongament des del Parc del Nord fins a Sabadell Estació del que se n’han perforat 1,1 quilòmetres dels 2,9 previstos, i es completarà amb el tram de 700 metres entre pantalles, ja executat entre Parc del Nord i Ca n’Oriac, també continuen els treballs d’obra civil de les estacions.

Un cop acabades les obres del túnel es començarà la col·locació de la via i la catenària, les instal·lacions i comunicacions, la senyalització, els enclavaments i l’arquitectura de les estacions.

Foto portada: Unitat 112 de FGC al seu pas per Sabadell. Autor: David B.

Comments are closed.