Incendi al carrer de Dant. Autora: @LaiaBenabarre via Twitter

Sis intoxicats per fum en un incendi a la Serra d’en Cameró

Un incendi aquesta tarda al carrer de Dant número 13, al barri de la  Serra d’en Cameró, s’ha saldat amb cinc persones intoxicades per inhalació de fum. S’han cremat dues habitacions. Els Bombers han rescatat set persones al terrat de l’edifici.

El foc s’ha produït poc després de les quatre de la tarda en uns baixos del carrer de Dant número 13. Ha cremat dues habitacions, tot i que el fum ha afectat la resta del pis. Els ocupants del pis, així com alguns veïns del bloc han pujat al terrat, on han hagut de ser rescatats amb l’autoescala pels Bombers. En total, els Bombers han rescatat set persones al terrat.

El foc ha estat controlat ràpidament pels Bombers, que han desplaçat vuit dotacions als lloc dels fets, així com quatre ambulàncies del Servei d’Emergències Mèdiques. Sis persones han resultat intoxicades pel fum, de forma lleu. Quatre han estat evacuades al Parc Taulí i dues a l’Hospital de Terrassa.  Una setena persona ha patit un atac d’ansietat i ha estat atesa al lloc dels fets.

Foto portada: els Bombers, al lloc dels fets. Autora: @LaiaBenabarre via Twitter