Plaça Espanya

Tres atropellaments, amb un ferit greu, durant el cap de setmana

Tres vianants han estat atropellats aquest cap de setmana a Sabadell, en successos de diferent gravetat. Dissabte al matí un home de 72 anys va ser atropellat a la plaça d’Espanya i el seu pronòstic és greu. D’altra banda, diumenge al matí una conductora beguda va tenir un accident on també va ser atropellat un vianant i ferida una menor, tot i que amb ferides lleus.

Segons informa la Policia Municipal, el primer incident va tenir lloc dissabte abans de les 10 del matí, al carrer de Berenguer el Gran amb la plaça d’Espanya. Un vianant de 72 anys va ser atropellat per un turisme. Va ser traslladat a l’hospital Parc Taulí amb pronòstic greu. Una ambulància del SEM i una unitat de la Policia Municipal van intervenir en l’operatiu.

Atropellada una nonagenària a la Creu de Barberà

Una hora més tard, a la cantonada entre el Passeig del Comerç i l’avinguda de Barberà una dona de 91 anys va ser atropellada mentre creuava un pas de vianants per un turisme. Va ser traslladada al proper CUAP Sant Fèlix per a la seva valoració.

Triplica la taxa d’alcohol i té un accident

Diumenge al matí, al carrer Puig i Cadafalch, Gran Via al seu pas per Gràcia, es va produir un accident amb diversos afectats. La conductora d’un dels turismes, de 23 anys, triplicava de llarg la taxa màxima permesa d’alcohol en sang (el màxim és 0,25 mg/l i el resultat de la prova va ser de 0,87 mg/l). Una menor que viatjava en l’altre vehicle accidentat, de 10 anys, va ser traslladada a l’hospital Parc Taulí amb pronòstic lleu. En el mateix accident, una dona de 38 anys va ser atropellada, amb ferides de caràcter lleu. Tres unitats de la Policia Municipal i una ambulància van assistir els afectats.

Foto portada: la sempre complexa circulació a la plaça d’Espanya, fa uns mesos. Autora: L. Manyosa.