torrent del capellà carrer Magnolies

Veïns del Torrent del Capellà, cansats d’esperar l’arribada de la fibra òptica

Una vintena de veïns, dels números 121 al 144 del carrer Magnòlies estan sense accés a Internet amb fibra òptica degut a una falta de pressupost.

La línia que havia d’instal·lar la Generalitat de Catalunya fins a l’Institut Jonqueras havia de portar la fibra òptica fins als seus habitatges, una línia que no està acabada i que arriba només fins a l’institut. D’altra banda, al barri hi ha una segona línia que procedeix de la Creu Alta i que acaba als blocs de pisos propietat de VIMUSA. Els veïns afectats es troben en un tram que no arriba cap de les dues línies existents al barri.

El tresorer de l’Associació de veïns del Torrent del Capellà, Antonio Jara, ha manifestat que “portem un any instant la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament perquè ens facin arribar d’una vegada la línia de fibra òptica. Ens diuen que ho estudiaran i no hi ha manera”.

L’Associació de veïns, amb el seu president, Mariano Molina al capdavant, ha assegurat que si no realitzen la instal·lació abans que acabi l’any, portaran a la Generalitat i a l’Ajuntament davant els tribunals.

Foto portada: Carrer de les Magnòlies. Autor: Google.