Agenda d’activitats a la ciutat

març
18
dj.
‘Els ratolins lectors’ a la Biblioteca Vapor Badia @ Biblioteca Vapor Badia
març 18 @ 18:00 – 19:30
'Els ratolins lectors' a la Biblioteca Vapor Badia @ Biblioteca Vapor Badia

Els ratolins lectors som inquiets, exploradors i ens agrada viure aventures. Alguns llegim moltíssim i d’altres llegim poquet, però això és genial, perquè tots som diferents! Al club no parem de xerrar i ens ho passem d’allò més bé descobrint personatges fantàstics, resolent misteris, jugant a jocs i inventant històries per pixar-se de riure. Xxtt! I saps què? Tenim un foradet reservat per a tu! Vindràs? El club és una activitat per a infants que senten interès per la lectura i que volen compartir opinions i recomanacions literàries amb altres nens i nenes de la seva edat.

Nova trobada del club! Descobrirem La tribu que apesta d’Elise Gravel. Reunió recomanada de 7 a 9 anys. Cal inscripció prèvia. A càrrec de Marta Aloy.

Trobareu més informació del club a www.sabadell.cat/ca/activitats/clubsdelectura/infantils

març
20
ds.
‘No llegeixis’ a la Biblioteca Vapor Badia @ Biblioteca Vapor Badia
març 20 @ 0:15 – 2:15
'No llegeixis' a la Biblioteca Vapor Badia @ Biblioteca Vapor Badia

El club de lectura juvenil és un lloc de trobada entre adolescents que comparteixen inquietuds i interessos, i que els agrada llegir molt (o una mica menys) i cerquen un espai on conèixer gent i xerrar amb l’excusa d’un tema interessant. Les sessions presencials es combinen amb trobades amb autors i sortides a llibreries i altres biblioteques de la ciutat.

Primera trobada! Descobrirem No cal tenir superpoders per ser un heroi de Greg James. Per a nens d’11 a 13 anys. Cal inscripció prèvia. A càrrec de Marta Aloy

Trobareu més informació del club a www.sabadell.cat/ca/activitats/clubsdelectura/juvenils