S’ensorra un immoble al carrer de Montserrat

Bombers busca una persona que hauria quedat atrapada aquest dimarts a la tarda sota les runes d’una casa ensorrada al centre de Sabadell. Els fets s’han produït al voltant de les tres de la tarda quan la façana d’una s’ha ensorrat per motius encara desconeguts.

Els Bombers estan treballant per localitzar una persona atrapada sota la runa de la casa ensorrada. Correspon al número 71 del carrer de Montserrat, entre els carrers de Sant Pau i Ferran Casablancas. És una nau antiga al costat d’un solar on s’hi estan fent obres, al número 73.

Hi ha una persona atrapada i no sabem si està amb vida o no. Els Bombers continuen fent les seves tasques de retirada de runes intentant cercar aquesta persona”, ha assegurat l’alcalde de Sabadell, Juan Carlos Sánchez, a mitja tarda. “Només tenim el testimoni dels treballadors: mentre estaven treballant en una rasa contigua a la paret mitgera del número 71 s’ha vingut avall. No sabem les causes. Uns han pogut sortir corrent i una persona no ha pogut fer-ho i l’esfrondrament de l’habitatge l’ha arrossegat. No sabem res més”.

Fins el lloc dels fets s’han traslladat membres del Grup d’Emergències de Bombers, també del Grup Caní de Recerca i Mossos d’Esquadra, Policia Municipal i dues unitats del Servei d’Emergències Mèdiques. Bombers ha desplaçat 16 vehicles.

“La finca s’ha enfonsat en un 50 o 60 per cent. Era un antic taller tèxtil però des de fa cinc o sis anys era usat com a magatzem per a la família”, ha assegurat Toni Rafel davant la premsa. És un dels propietaris de la casa que ha caigut. “Sort que no hi vivia ningú”, ha afirmat. “Justament la meva mare volia venir avui al migdia a buscar alguna cosa però sort que no ha vingut. Veníem algunes vegades a la setmana”, ha finalitzat.

Més informació: ‘Una lenta recerca de l’home atrapat sota la nau enfonsada‘.

Foto portada: Bombers buscant si hi ha una persona atrapada, fa uns minuts. Font: Twitter de Bombers.

Comments are closed.