En temps de tribulació, fer o no fer mudança?

 

No cal ser psicòleg per saber que el temps que passem confinats ha canviat la nostra mentalitat. A partir dels mesos de tancament veiem la nostra llar de forma diferent. Així, cada vegada són més els que criden a empreses de mudances a Sabadell per trobar una casa que s’adeqüi a la seva nova forma de pensar.

Mudances a Sabadell: la millor solució quan ja no aguantes viure en el mateix lloc

Encara segueixes veient a casa teva com la presó en la qual vas passar el confinament?

Des que vam patir un llarg confinament domiciliari, no hem tornat a veure les nostres cases de la mateixa manera. A partir dels mesos de tancament comencem a valorar aspectes que abans passàvem per alt: zones exteriors, més espai a les habitacions, tranquil·litat, etc.

El fet de no haver vist durant tot aquest temps una altra cosa que no fos la nostra pròpia casa també ha fet que li traguem múltiples defectes. En certa manera, hem arribat a avorrir-nos d’ella. De vegades, aquest tedi es pot mitigar per mitjà de reformes (pintar les parets, canviar els mobles …), però hi ha vegades que ni així.

Està demostrat que la pandèmia ha aconseguit canviar permanentment la nostra percepció de l’habitatge. Abans de l’coronavirus, passàvem a casa el menor temps possible. Després de l’aparició de l’Covid-19, vam realitzar pràcticament totes les nostres activitats a casa: treballar, jugar amb els nens, comprar per internet, fer esport …

Adéu ciutat, hola poble

Traslladar-se s’està convertint en la gran tendència per superar el trauma que ens van deixar els llargs mesos de confinament. Així, la majoria de persones busquen habitatges més espaioses i properes a la natura. De fet, estem vivint un autèntic èxode urbanita en direcció als pobles.

Els nuclis de població més petits ens ofereixen tota la tranquil·litat i l’aire lliure que tant necessitarem en el cas que haguem de viure un segon confinament. A això se sumen uns preus immobiliaris molt més competitius que els de les grans urbs. Per si fos poc, amb la implantació de l’teletreball, pots instal·lar-te on vulguis, sempre que tinguis una bona connexió a Internet.

Com organitzar una mudança post pandèmia?

Si encara no saps com organitzar una mudança, l’empresa de mudances a Sabadell Control et dóna una sèrie de consells molt interessants. Els mateixos són una bona mostra de l’complet assessorament que obtenim quan ens posem en mans d’uns transportistes experimentats i altament fiables.

Recordes a Marie Kondo? Potser hagis de tenir en compte els seus ensenyaments a l’hora de fer la mudança. De fet, canviar-nos de casa és un moment ideal per deixar anar llast, de manera que puguem deixar enrere tot allò que ha perdut la seva utilitat per a nosaltres. Amb això, no només estalviarem espai, sinó que també sentirem un gran alleujament espiritual.

Així, tot i que Sant Ignasi de Loiola digués que “en temps de tribulacions no era bo fer mudances”, després de l’confinament podem afirmar justament el contrari. De fet, trucar a una empresa de mudances a Sabadell pot ser, precisament, el que necessitem per deixar enrere aquestes turbulències que no ens deixen avançar en les nostres vides.