Mollet del Vallès una zona amb una alta despesa en serrallers

Un serraller és aquell professional que es dedica a la fabricació, reparació i manteniment de panys, cadenats, forrellats i cilindres o qualsevol altre mecanisme de tancament, tant pel que fa a de portes comuns com així també les de vehicles. La serralleria és una de les formes més antigues de l’enginyeria de seguretat.
Els panys són els mecanismes metàl·lics que s’instal·len en portes, finestres o altres tapes per a poder-se obrir i tancar amb un clau. Els serrallers a Mollet del Vallès treballen amb diversos tipus de sistemes de panys i de tancaments, alguns més robustos que d’altres amb la finalitat de poder protegir a les persones i els seus béns.
La seguretat com a prioritat al Vallès
Perquè la seguretat a casa (o en el nostre negoci) és una qüestió bàsica per a poder sentir-nos tranquils a les nostres llar, per la qual cosa és molt rellevant comptar amb un bon sistema de serralleria que no hi hagi lladre o assaltant capaç de burlar.
Mollet del Vallès compta amb un ampli servei de serrallers qualificats i experts en seguretat que poden oferir servei de qualitat als seus clients i a més la majoria solen disposar de guàrdies de 24h perquè en qualsevol moment del dia puguis tornar a entrar a la teva propietat si s’espatlla el pany o te l’has trobat forçat al intentar obrir-ho.
L’ofici de serraller compta amb moltíssims anys d’història però tot i això lluny de quedar-se obsolet, ha aconseguit evolucionar a l’hora que apareixien les noves tecnologies, per tant avui en dia un serraller també s’ocupa del tema d’automatismes en sistemes d’obertura i tancament.
Així doncs, algunes de les altres tasques que du a terme un serraller són:
· La obertura de portes de vehicles, de mobles i d’edificis, les claus dels quals s’han extraviat.
· Reparació i manteniment o substitució i comercialització de panys, forrellats i cadenats.
· Realització de còpies de claus existents, qüestió que requereix l’un d’eines de taller especialitzat, ja que s’utilitzen matrius per a l’elaboració de claus i es necessària un mica de perícia per aquest procediment.
· Producció de “claus mestres” per a una sèrie de panys similars.
· Creació de claus a partir de pany, del que s’han perdut o extraviat totes les claus; un cas complexa i delicat de realitzar.
· Assessorar el client per a millorar la seguretat que ofereix el seu pany.
· Obertures, reparacions i manteniment de qualsevol tipus de portes automàtiques.
· Instal·lació i reparació de persianes tant per la llar, com persianes de seguretat i persianes metàl·liques.
· Fabricació de tancaments extensibles o portes de ballesta.
· Instal·lació i configuració d’automatismes a portes tant de particulars, com de locals comercials.
· Codificació i reparació de claus de vehicles
Amb tot això en ment, des d’aquí volem valorar la importància que tenen els manyans en els nostres dies, especialment a la vista del gran augment de robatoris i crims que es realitzen amb la intenció de sostreure mercaderies. Troba els millors serrallers de la zona de Mollet del Vallès per a sentir-te totalment protegit i a resguard dels lladres.