Mudanzas Flippers

Mudances Flippers Int., compromesos amb el Medi Ambient

Com s’ha compromès Mudances Flippers Int. amb el medi ambient? 

Mudances Flippers, especialistes en el sector des de fa 40 anys, gestionant mudances internacionals, mudances d’oficines i laboratoris, compromesos per la preservació del medi ambient, ha estat molt pendent de la presa de decisions debatudes a la Cimera del Clima Madrid 2019.

Per a poder donar el millor servei garantit, sent conscients del gran impacte de l’augment de les temperatures, Mudances Flippers, ha optat per adquirir nous vehicles més sostenibles amb el Medi Ambient, els quals segons el combustible que utilitzen, el gas, són molt més sostenibles i generen molt menys impacte mediambiental, per al trasllat de les mudances. Així mateix, també està renovant els vehicles utilitzat pels tècnics comercials per als seus desplaçaments, a vehicles híbrids endollables, amb la finalitat de contribuir a la reducció de gasos nocius, seguint les recomanacions preses a la Cimera del Clima. Per tot això, a la nostra companyia, des de fa uns mesos, podem afirmar que seguim amb les recomanacions de l’acord pactat, reduint les nostres emissions a l’atmosfera.

Mudances Flippers disposa de diferents segells de qualitat, ISO 45001, ISO 14001 i ISO 9001, sent l’ISO 14001, la norma que adapten les empreses, en la qual assumeixen el compromís amb el medi ambient, a través de la gestió dels riscos mediambientals, que s’associen a l’activitat econòmica que desenvolupa, i acrediten la correcta gestió dels seus residus i impacte ambiental, seguretat al treball i la correcta execució dels seus serveis. 

On es va realitzar l’última Cimera del Clima?

Ja estem al 2020… i cada cop més preocupats pel canvi climàtic. Al nostre país, fa escassos mesos, s’ha celebrat a la capital d’Espanya la Cimera del Clima. 

Més de 1.500 persones van treballar en el muntatge de l’esdeveniment, i més 2.000 voluntaris van col·laborar amb l’staff tècnic. A més, 200 persones de l’Administració General de l’Estat van estar treballant durant els dies que va durar la cimera, al costat de 300 persones que l’IFEMA va contractar per a donar suport a l’organització de l’ONU.

Per què ha afectat la Cimera del canvi climàtic a les mudances?

Per tot això, durant els últims mesos de l’any passat, les mudances a Barcelona han augmentat de manera temporal per a donar cabuda a totes les persones que s’han traslladat, incrementant indirectament les mudances internacionals i mudances a Barcelona, del personal que ha hagut de traslladar-se uns mesos a la capital amb la finalitat d’organitzar l’esdeveniment.

Quines bases s’estan pactant a Europa per a reduir les emissions? 

Segons el Ministeri per a la Transició Ecològica, s’han establert les bases perquè l’any vinent, abans de la Cimera del Clima a Glasgow COP26, els països, augmentin els seus compromisos de reducció d’emissions de CO₂. Segons els científics, malgrat aquests compromisos, acordats a l’Acord de París, del passat 2015, caldrà intentar reduir al màxim aquestes emissions. És per això, que Mudances Flippers, preveu anar canviant gradualment la seva flota concorde als compromisos de reducció de CO₂, per a poder donar un servei òptim en mudances, reduint l’impacte de les seves emissions; però sempre mantenint la qualitat del seu servei, com ha fet fins avui, tant a Madrid, com a Barcelona. A totes dues ciutats disposen d’ oficines i guardamobles, podent donar servei a qualsevol lloc

La temperatura global del planeta, segons auguren els científics, augmentarà més de tres graus a la fi del segle respecte a principis de l’era industrial. Per a evitar pitjors conseqüències, l’increment de temperatura no hauria de superar els 1,5 °C, són per això necessaris, plans de reducció més ambiciosos que els actuals, que han de dur a terme els estats, particulars i empreses, seguint l’exemple de Mudances Flippers, que ja ha començat a fer-ho.

Quines mesures estan prenent les grans ciutats per a reduir les emissions?

Ciutats com Barcelona i Madrid ja estan prenent mesures restrictives per als vehicles. A 95 Km² de la ciutat comtal, s’ha restringit l’entrada a la ciutat dels vehicles més contaminants, de dilluns a divendres en horari laboral, prohibint el seu accés a vehicles sense etiqueta ambiental de la DGT. És per això que podran continuar circulant aquells vehicles etiquetats amb C, B, ECO i ZERO.

Així mateix, al centre de Madrid, les restriccions ja són una realitat, i la normativa de mobilitat urbana de l’Ajuntament de Madrid, restringeix el trànsit al centre de la ciutat i el limita només als residents de la zona, o a aquells que aparquin a un aparcament públic; als serveis de transport públic i als cotxes menys contaminants, que han d’identificar-se amb el distintiu mediambiental corresponent, a una zona visible, tant els cotxes com les motos. 

Mudances Flippers, sensibilitzat per aquesta realitat, està aportant el seu granet de sorra, començant, ja fa temps per la reutilització del material d’embalatge, que estén en buen estado,  a les mudances que realitza, i actualment, adquirint nous vehicles de gas, híbrids endollables, i de menys emissions, adaptant-se al canvi.

Què aconseguirem si realitzem petits canvis en el nostre estil de vida?

Com bé sabem, les necessitats del nostre planeta són una gran xarxa intercomunicada, és a dir, si aconseguim disminuir les emissions de manera important, i aconseguir incrementar la creació i l’ús d’energies renovables, indirectament estarem reduint conflictes, produïts en gran mesura per la producció de combustible fòssil; donant pas a altres zones del planeta on poder produir energia renovable, disseminant les zones productores actuals.

Paral·lelament millorarem les zones agrícoles, contribuint a millorar els seus recursos. És a dir, canviarem l’estil de vida actual; afavorint, el frenat de l’augment de temperatures, creant noves zones de producció energètica sostenible i augmentant la qualitat de vida a la Terra.

Mudances Flippers, és molt conscient, i està implicat en la conservació del medi ambient, contribuint amb millores, i amb la finalitat de teixir aquesta nova xarxa d’avanç per aconseguir un planeta millor, més verd i totalment sostenible.

Si totes les empreses i ciutadans ens comprometem a reduir les nostres emissions de gasos que augmenten l’efecte hivernacle, en dues dècades es podrà observar, la disminució de la temperatura del planeta, frenant així catàstrofes naturals, com l’augment del nivell de la mar, i tot el que això comporta; es frenarà la desertització de zones seques i millorarà la qualitat de vida dels nostres descendents a totes les zones del nostre planeta.

Els petits canvis són poderosos! 

Mudances Flippers està compromesa amb la conservació del nostre planeta.