Foto portada: famílies a la Nova Creu Alta.

SMATSA organitza una festa per a tota la seva plantilla i famílies al Centre d’Esports Sabadell

CONTINGUT PATROCINAT
Serveis Medi Ambient (SMATSA) va organitzar el dia 12 de novembre a l’estadi de la Nova Creu Alta una festa on van assistir prop de 400 persones entre treballadors/es i les seves famílies.
La jornada va estar plena d’activitats enfocades per a la participació de la família, jocs construïts de material reciclat per a totes les edats i un taller de manualitats de maraques amb els colors representatius del CE Sabadell FC. A més, l’empresa va convidar a un dinar estil food-truck que es va gaudir a l’aire lliure.

SMATSA

El tancament de la jornada va concloure amb l’assistència dels treballadors/es de SMATSA i les seves respectives famílies al partit que es va disputar CE Sabadell FC vs CD Ebro. Les grades de l’estadi reservades per SMATSA van ser protagonistes pels ànims i missatges de suport que els treballadors/es de l’empresa, conjuntament amb la pròpia afició de l’equip de la ciutat, van dedicar al CE Sabadell FC durant tot el partit.

171114 SMATSA 3

No és el primer any que SMATSA, que forma part del grup empresarial AGORA GRUP, organitza una festa per als seus treballadors/es i famílies. En anys anteriors, l’empresa ha celebrat el “Dia de la Família Smatsa” duent a terme activitats relacionades amb la sensibilització del medi i compartint, de forma col·lectiva, un temps de diversió.
SMATSA emmarca aquesta sèrie d’iniciatives dins de les actuacions encaminades a la dignificació i l’agraïment de la tasca que realitzen els seus treballadors/es en un ambient familiar i distès.
Foto portada: famílies a la Nova Creu Alta.