Foto portada: Cinema Imperial. Autor: David B.

Els cines tornen a la normalitat a partir d’aquest divendres

Els cinemes de Sabadell reobren aquest divendres després de tres mesos i mig de tancament a causa de l’estat d’alarma per la pandèmia de la Covid-19. Els cinemes Eix Macià i Imperial reobren aquest divendres a partir de les quatre de la tarda en línia del que faran bona part de sales a Catalunya i la resta d’Espanya.

Les sales de cinema podria obrir des de les primeres fases del desconfinament però donades les restriccions (primer de 30 persones màxim i després d’un terç) van decidir esperar a millors moments, que arriben ara, ja durant la ‘nova normalitat’ o ‘fase de represa’. El sector del cinema és un dels últims sectors de l’oci que torna a la normalitat després del pic de la pandèmia, ja que han obert amb més o menys limitacions els restaurants o els locals d’oci nocturn.

Cartellera de Sabadell
La primera cartellera després del confinament. Autor: Publicine / cedida.

Els cinemes de l’entorn de Sabadell també obren portes. Així ho farà Yelmo al centre comercial Baricentro de Barberà, i també Yelmo a Sant Cugat. No així Cinesa Parc Vallès, que no té data per reobrir de moment a Terrassa. Qui tampoc reobre són els cinemes El Punt a Cerdanyola, tancats ja per sempre.

Tanca per sempre l’únic cine de Cerdanyola: El Punt

Foto portada: els cines Imperial, al Centre. Autor: David B.