Autora: Alba Garcia.

Consulta AQUÍ la situació dels centres educatius pel que fa a la Covid, segons Educació

  • El nombre de grups confinats a Sabadell segueix estable, per sota dels 40 (el 3 per cent del total).  
  • Sabadell té més de 30.000 alumnes; prop de 900 estan confinats segons Educació. 

A Sabadell, aquest dimarts 20 d’octubre, hi ha 38 grups confinats (d’un total de 27 centres) i gairebé 900 persones a casa. Xifres molt similars, gairebé calcades, a les de les darrers dues setmanes. No obstant, cal recordar que a la ciutat hi ha més de 30.000 alumnes i un miler llarg de grups. Després de dues setmanes en ascensió, les xifres es van estabilitzar la setmana passada i segueixen així. El centre amb més grups confinats, segons Educació, és l’institut Agustí Serra, amb cinc grups i prop de 120 persones en quarantena. A primària, les escoles Joan Montllor, a Torre-romeu, i Roureda, tenen dos grups.

La conselleria va deixar de difondre una llista oficial d’escoles, instituts i llars d’infants amb grups confinats. En el seu lloc, va desenvolupar un portal web, Traçacovid, amb un buscador, que reproduïm a continuació, on es poder fer cerques per centres educatius, municipis i comarques. En alguns casos, la informació pot ser imprecisa, o anar una mica més tard del que sapiguin les comunitats educatives.

A Catalunya s’han confinat el 2,65 per cent de grups i només hi ha un únic centre educatiu que ha hagut de tancar. A Sabadell, hi ha 129 centres (un de cada cinc, 27 en total, tenen algun grup confinat). Però hi ha un miler llarg de grups (prop de 1.200). Els grups confinats no arriben al 3 per cent.

Consulta AQUÍ l’actualització de dades de Traçacovid.

Foto portada: l’exterior de l’institut Agustí Serra, a Torreguitart, aquest dimarts. Autora: Alba Garcia.