Autora: Alba Garcia.

Consulta AQUÍ la situació dels centres educatius pel que fa a la Covid, segons Educació

  • El nombre de grups confinats a Sabadell es redueix: de 70 a 55 en una setmana.  
  • Sabadell té més de 30.000 alumnes; ara n’hi ha 1.200 confinats.  

A Sabadell, aquest dimarts 10 de novembre, hi ha una cinquantena llarga de grups confinats (el 4 per cent d’un total de 1.200 grups aproximadament) i gairebé 1.200 persones a confinades a casa. Un descens notable respecte la setmana anterior (amb una quinzena de grups menys i unes 400 persones menys. No obstant, cal recordar que a la ciutat hi ha més de 30.000 alumnes i un miler llarg de grups.

Els centres amb més grups confinats, segons Educació, són l’institut Agustí Serra, a Torreguitart, amb cinc grups confinats, i els instituts Ferran Cassablancas, a la Concòrdia, Ribot i Serra, a Campoamor, i Vallès, a Hostafrancs.

Poques setmanes després de l’inici de curs, la conselleria va deixar de difondre una llista oficial d’escoles, instituts i llars d’infants amb grups confinats. En el seu lloc, va desenvolupar un portal web, Traçacovid, amb un buscador, que reproduïm a continuació, on es poder fer cerques per centres educatius, municipis i comarques. En alguns casos, la informació pot ser imprecisa, o anar una mica més tard del que sapiguin les comunitats educatives.

A Catalunya s’han confinat el 2,91 per cent de grups (uns 2.000) i ara hi ha cinc grups tancats del tot (el 0,1 per cent). A Sabadell, hi ha 129 centres (un de cada cinc, 27 en total, tenen algun grup confinat). Però hi ha un miler llarg de grups (prop de 1.200). Els grups confinats no arriben al 3 per cent.

Consulta AQUÍ l’actualització de dades de Traçacovid.

Foto portada: l’exterior de l’institut Agustí Serra, a Torreguitart, fa uns dies. Autora: Alba Garcia.