Foto portada: muntatge de l'hospital temporal a la Pista Coberta, aquest dijous. Autor: David B.

L’hospital temporal Vallès Salut pren forma

Aquest dijous al matí han arribat els plafons i el material necessari per muntar l’hospital temporal Vallès Salut a la Pista Coberta d’Atletisme. L’hospital de campanya tindrà entre 250 i 300 llits per atendre pacients semicrítics.

Un cop ha arribat el material a la Pista Coberta d’Atletisme de Sabadell, operaris municipals, exèrcit i bombers han començat a muntar les estructures per fer efectiu el que serà l’hospital temporal Vallès Salut per a pacients amb Covid-19.

L’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, ha manifestat que “estàvem molt preocupats a la ciutat perquè dilluns la Generalitat de Catalunya havia decidit muntar un hospital de campanya amb unes tendes perquè no hi havia material per muntar-ho d’una altre manera i finalment van decidir que aquesta no era la manera de fer-ho perquè preferien un sistema de panellatge”.

“Avui han arribat aquests panells i esperem que en la major brevetat es pugui posar en marxa aquest hospital de campanya perquè Sabadell i la comarca necessita aquest recurs” ha explicat Farrés.

Sabadell acollirà aquest hospital de campanya temporal anomenat Vallès Salut per a tota l’àrea de referència de l’hospital Parc Taulí, una desena de municipis del Vallès Occidental (Sabadell, Cerdanyola, Barberà i Montcada, els més poblats) i comptarà amb uns 250 llits hospitalaris per a malalts semicrítics.

Foto portada: muntatge de l’hospital temporal a la Pista Coberta, aquest dijous. Autor: David B.