Foto portada: ciutadans a l'avinguda de Matadepera, aquest dimarts al matí. Autor: R.B / cedida.

Més de 900 denúncies ja per incomplir l’estat d’alarma

Des de l’inici del confinament, el passat diumenge 15 de març fins aquest dimarts 7 d’abril la Policia Municipal ha interposat 906 denúncies per desobediència als agents o per no respectar les restriccions de l’estat d’alarma.

De les 906 denúncies interposades per la Policia Municipal, 160 es van interposar el passat cap de setmana, 22 el dilluns 6 d’abril i 29 aquest dimarts 7 d’abril. La majoria de denúncies són per incomplir les restriccions de moviments i en alguns casos també per desobediència. A aquestes dades cal sumar les denúncies que puguin tramitar altres cossos de seguretat, bàsicament els Mossos d’Esquadra. Però el cos no dona les dades de denúncies separades per municipi.

La Policia Municipal vol reconèixer el comportament exemplar de la gran majoria de la població, que està mantenint el confinament i també la distància social quan s’ha de desplaçar, per exemple, per anar a comprar. Tot i així, l’Ajuntament recorda als ciutadans la necessitat que tothom respecti les mesures decretades i fa una crida perquè la ciutadania resti a casa seva.

Foto portada: ciutadans a l’avinguda de Matadepera, aquest dimarts al matí. Autor: R.B / cedida.