Autora: Alba Garcia.

La Policia Municipal practica 50 denúncies en un cap de setmana per vulnerar les restriccions

La Policia Municipal ha practicat una cinquantena de denúncies aquest cap de setmana per vulnerar les restriccions per controlar la propagació del nou coronavirus. Segons informa l’Ajuntament, s’han practicat una vintena de denúncies per no portar mascareta, una vintena més per beure alcohol a la via pública i set per reunions amb més de sis persones. 

Segons el consistori, la Policia Municipal ha reforçat la vigilància per garantir que es compleixen les noves mesures. En aquest sentit s’han practicat un total de 49 denúncies: 22 per beure alcohol al carrer, 20 per no portar mascareta i set per reunions amb més de sis persones, el límit actualment vigent.

Així mateix, Creu Roja ha tornat a posar en marxa els equips de promotors de la salut que van estar actius a l’estiu, a través de voluntaris, i els agents cívics han reforçat la informació al carrer. Els veicles de Protecció Civil difonen missatges de conscienciació i s’han col·locat cartells als parcs infantils recordant que no està permès el seu ús a partir de les vuit del vespre.

Es preveu que en les properes hores entrin en vigor noves restriccions: els establiments de 24 hores hauran de tancar a les 10 de la nit i fins les 7 del matí i els equipaments cívics hauran d’anul·lar les seves activitats presencials en la majoria de casos.

Foto portada: un grup de joves, aquest dilluns a la Concòrdia. Autora: Alba Garcia.