Foto portada: les plantes a l'edifici Gran Via, preparades per a rebre més pacients. Autor: J.Peláez / Ajuntament.

Optimisme: cauen els ingressos i pugen les altes

L’hospital de Sabadell acaba la quarta setmana de pandèmia del Covid-19 amb un cert optimisme. EL número de persones ingressades ha caigut, el número de pacients a la UCI està estable en els darrers dies i el número d’altes, malgrat que moltes siguin amb ingrés domiciliari, s’ha disparat. 

Paràmetres positius, no tots però, a finals de setmana en l’hospital de Sabadell. El número de pacients hospitalitzats ha caigut lleugerament en les darreres 48 hores. Així si divendres hi havia un total de 631 persones ingressades ja fos a planta, l’UCI o a l’hotel Verdi, aquest diumenge la xifra ha caigut fins les 627. Hi ha hagut una certa redistribució també. L’hotel Verdi, que segons fonts mèdiques acull els pacients que tenen un peu ja amb l’alta, té un centenar d’ingressats a les seves instal·lacions, gairebé 40 més que divendres. A l’hospital hi ha 527 hostapalitzats, dels quals 65 estan greus a l’UCI.

Aquesta darrera xifra, l’UCI, mostra una certa estabilitat en els darrers dies. Divendres hi havia 66 pacients a l’UCI. Ara n’hi ha 65, un menys.

330 altes

El que s’ha disparat en les darreres 48 hores és el número d’altes. Des de l’inici de la pandèmia ja han superat al Taulí el Covid-19 330 persones. En dos dies han sortit amb l’alta 66 ingressats, el que ha ajudat a rebaixat la pressió assistencial al centre sabadellenc.

171 defuncions 

Pel cantó més tràgic, el número de defuncions acumulades segueix creixent. Han mort 171 persones al centre sabadellenc en poc més d’un mes per Covid-19. Entre divendres i dissabte ho van fer 17 persones.

Foto portada: les plantes a l’edifici Gran Via, preparades per a rebre més pacients. Autor: J.Peláez / Ajuntament.