Foto portada: agents de la Policia Municipal en un control durant l'estat d'alarma. Autor: @policiaSabadell via Twitter.

Mig centenar de denúncies més per vulnerar l’estat d’alarma en un sol dia

Entre les 6 hores del dilluns 23 de març de 2020 i la mateixa hora del dimarts 24 de març la Policia Municipal ha confeccionat un total de 48 denúncies per incomplir les restriccions imposades amb ocasió de l’estat de l’alarma. Un total de 362 denúncies des de que es va iniciar l’estat d’alarma es porten ja a la ciutat. 

Aquestes 48 darreres denúncies se sumen a les 314 denúncies que la Policia Municipal ha interposat per vulnerar les restriccions o per desobediència des de que l’estat d’alarma és vigent.

Què està permès?

Amb l’aplicació de l’estat d’alarma cal recordar que els moviments de la ciutadania estan restringits. Es pot sortir al carrer en comptades ocasions: per anar i tornar de la feina (amb documentació que així ho acrediti), anar al metge, anar a comprar béns bàsics o a cuidar d’algú i anar al banc.

Foto portada: agents de la Policia Municipal en un control durant l’estat d’alarma. Autor: @policiaSabadell via Twitter.