Autora: Alba Garcia.

El Taulí es blinda davant el risc de la tercera onada i prohibeix de nou les visites

Davant l’increment de contagis i d’hospitalitzacions per Covid, l’hospital de Sabadell es torna a blindar després del dia de Reis i prohibirà les visites a gairebé tots els pacients. Les hospitalitzacions per Covid han pujat un 27 per cent en una sola setmana i pujaran més donat l’increment de contagis que s’estan detectant a nivell general. 

És la tercera vegada que el Parc Taulí tanca la porta a les visites familiars. Ja va passar a la primavera, amb l’arribada de la Covid-19, a l’estiu, amb els rebrots, i a la tardor, amb la segona onada. Ara, vist l’increment de contagis des de mitjans de desembre i que s’està començant a notar a les plantes, on els ingressos per Covid han pujat un 27 per cent en una setmana, l’hospital Parc Taulí torna a prohibir els acompanyants des del 7 de gener.

Com en les darreres ocasions hi haurà excepcions, no del tot detallades encara. Se sabran dijous. Però amb tota probabilitat aniran en la mateixa línia dels darrers cops: a neonats i obstetrícia sempre hi ha un acompanyant, com també si l’hospitalitzat és un menor. I també es permeten les visites en situacions de final de vida. En canvi, el més probable és que les visites a l’àrea d’hospitalització, urgències, UCI, l’edifici VII Centenari i l’Albada estaran prohibides de nou des del 7 de gener.

L’equip assistencial de l’hospital es compromet a posar-se en contacte amb les famílies dels pacients per donar-los tota la informació.

Més informació: 

Els pacients amb Covid al Taulí creixen un 27 per cent en una setmana