Cal Balsach

Traslladen el punt de proves PCR a persones asimptomàtiques

L’Institut Català de la Salut (ICS) trasllada l’espai de proves PCR des de Sant Fèlix al centre cívic de La Creu Alta, Cal Balsach. A partir d’aquest dimecres, se citen a Cal Balsach les persones asimptomàtiques que han estat en contacte amb positius de Covid-19. 

Quan hi ha un possible cas de Covid, es deriva l’usuari al seu Centre d’Atenció Primària de referència, però en els contactes dels casos que finalment resulten positius se’ls derivava fins ara principalment al CUAP Sant Fèlix, a la carretera de Barcelona, amb cita prèvia.

Fa alguns dies l’ICS va augmentar el nombre d’espais i també va habilitar un centre cívic a Barberà, el de Ca n’Amiguet. Des d’aquest dimecres s’ha trasllat l’espai de Sabadell: des de Sant Fèlix a Cal Balsach, el centre cívic de La Creu Alta.

El nou local ha estat cedit per l’Ajuntament i revisat per garantir que és adequat i que té una bona ventilació i neteja. Segons l’ICS, així es reduirà el temps d’espera mentre que es garanteix la seguretat i el confort dels pacients mentre que s’allibera Sant Fèlix per fer la seva tasca habitual.

Foto portada: el centre cívic de la Creu Alta, Cal Balsach. Autor: cedida.