Hospital Parc Taulí. Autor: David B.

Últimes dades sobre el coronavirus: 49 pacients a planta, 13 a l’UCI

Continua caient el nombre de persones ingressades a l’hospital de Sabadell per coronavirus. Aquest dimecres hi ha 62 hospitalitzats, dels quals 49 estan a planta i 13 a la Unitat de Cures Intensives. Números mínims en dos mesos. 

El nombre de pacients a l’UCI es mostra estable des de fa dues setmanes, al voltant de la dotzena de persones, amb petites oscil·lacions dia a dia. El màxim de pacients a l’UCI durant la pandèmia havia estat de 70 persones, el 9 d’abril. Des d’ençà ha caigut de forma molt notable. Pel que fa als pacients a planta s’ha baixat del mig centenar per primer cop en dos mesos. Hi ha 49 pacients aquest dimecres, menys d’una planta. El Covid-19 les havia ocupat pràcticament totes durant setmanes.

Aquest dimecres l’hospital de Sabadell no ha facilitat dades sobre les defuncions acumulades ni tampoc les altes acumulades. Segons fonts de la Corporació Sanitària, s’estan fent una recàlculs per aplicar uns criteris recents del Servei Català de la Salut. D’altra banda, tampoc es facilitaran ja dades diàries a nivell local sinó que es farà a partir d’ara tres cops per setmana, en principi dilluns, dimecres i divendres, ja que la comissió de seguiment del Covid-19 ha reduït el nombre de reunions setmanals, a causa de la seva davallada.

Foto portada: pacients entrant a l’hospital. Autor: David B.