Homenatge sanitaris - Quirón. Autor: David B.

[Vídeo] Nou aplaudiment policial als sanitaris, ara a l’hospital QuirónSalud del Vallès

L’hospital QuirónSalud del Vallès, històrica clínica Aliança i després Clínica del Vallès, ha estat l’escenari aquest divendres al vespre d’un nou acte de comunió entre els agents de seguretat i els professionals sanitaris. Diversos membres de les Policies Locals i de Mossos d’Esquadra s’han concentrat al Passeig de Rubió i Ors a les vuit del vespre. 

L’acció arriba cinc dies després d’un acte similar amb Mossos d’Esquadra, Bombers i membres de les policies locals a la Gran Via, just davant de l’hospital Parc Taulí Sabadell, on hi han ingressats la gran majoria de pacients amb Covid-19 de Sabadell i rodalies. No obstant, aquesta setmana el Parc Taulí ha començat a derivar pacients sense coronavirus a l’hospital QuirónSalut del Vallès.

Aprofitant l’hora que centenars de sabadellencs sortien al balcó per aplaudir els metges, infermers, auxiliars i tot el personal que planta cara en primera línia al Covid-19, membres de la Policia Municipal de Sabadell i altres municipis veïns i dels Mossos d’Esquadra s’han concentrat igual que ho van fer el passat diumenge a la Gran Via, per donar escalf i rendir tribut a tot el personal sanitari de l’Hospital Quirónsalut del Vallès.

Homenatge sanitaris - Quirón. Autor: David B.
Sanitaris a la porta de l’Hospital Quirón Vallès. Autor: David B.

Minuts abans de les 8 del vespre d’aquest divendres el Passeig de Rubió i Ors s’ha omplert de més d’una vintena de vehicles de les Policies Locals i de Mossos d’Esquadra que han volgut retre homenatge als professionals que lluiten dia rere dia contra el virus i al mateix temps cuiden dels malalts. Els aplaudiments han estat també per a la prompta recuperació dels pacients hospitalitzats.

A les vuit en punt del vespre, sota una fina pluja i amb els balcons i finestres del passeig Rubió i Ors, han començat els aplaudiments dirigits a un grup de sanitaris que es trobaven a la porta d’entrada de l’Hospital. Els veïns han acompanyat als cossos de seguretat amb crits d’ànims i amb animació musical, amb cançons com Resisitiré del Dúo Dinámico, que s’està convertint en un dels himnes per animar a la ciutadania a vèncer aquesta pandèmia.

Foto portada: un moment de l’homenatge amb el personal sanitari al fons. Autor: David B.