Alicia un pais meravellós

1.300 espectadors gaudeixen dels somnis d’Alícia

El musical Alícia, un viatge meravellós, ha finalitzat les seves representacions al Teatre del Sol, amb un gran èxit de públic i penjant el cartell d’entrades exhaurides en un bon nombre de funcions.

El musical dut a terme per l’Escola de dansa Bots s’inspira en el conte clàssic de l’autor britànic Lewis Carroll Alícia en el país de les meravelles i es repassen les diferents conegudes escenes del conte amb molta imaginació, color i molta màgia.

A Alícia, un viatge meravellós, la dansa és la principal protagonista juntament amb l’expressió corporal, trencant el tòpic del gènere musical ja que els actors no canten i només realitzen les diferents coreografies en cada ocasió, sota l’atenta direcció de Montse Argemí, Elisabeth Ollé i Núria Rocamora.

Una de les directores del muntatge, Montse Argemí, assegura que “tenim la sensació que tothom que ens ha vingut a veure ha quedat gratament sorprès. Molts dels espectadors no sabien gairebé quin tipus d’espectacle venien a veure i en sortien molt contents”.

Estem realment satisfets del muntatge, ja que també ha estat una forma molt bona per acostar als nens al món de la dansa i de l’expressió corporal”.

Argemí ha manifestat que ”la intenció era prorrogar l’espectacle, però no ha estat possible. Tenim la intenció de tornar a portar el muntatge als escenaris i poder-lo repetir novament la temporada vinent”.

Foto portada: un moment de la representació. Autor: David B.

Comments are closed.