Els Jardinets tenen tres llibreries i estan obert amb tallers infantils. Autor: J.d.A.

6.000 persones gaudeixen del Sant Jordi als Jardinets

Durant la diada de Sant Jordi, més de 6.000 persones van accedir al Jardí de l’Espai Cultura de la Fundació 1859 Caixa Sabadell. Després de dos anys, es va poder celebrar la diada sense restriccions i els assistents van poder gaudir de les parades de llibres, activitats per a famílies, espectacles i tallers.

El programa d’activitats incloïa activitats per a famílies, espectacles i tallers, amb jornades de portes obertes als edificis modernistes de la Fundació.  L’espectacle de titelles matinal Llegendes de bèsties i princeses ha aplegat prop de 600 persones, i les representacions de La princesa i el drac a la tarda han aplegat gairebé 700 assistents. Els dos espectacles s’han pogut realitzar malgrat la pluja, traslladant-los a l’Auditori de l’Espai Cultura.

Un taller infantil als Jardinets. Autor: J.d.A
Un taller infantil als Jardinets. Autor: J.d.A

Així ha valorat la Fundació 1859 Caixa Sabadell la jornada: “valorem molt positivament aquest retorn a la normalitat, així́ com la confiança i el suport dels sabadellencs i sabadellenques que han decidit, tot i la pluja, participar dels diferents actes i activitats als espais de la fundació”. 

Foto portada: Els Jardinets tenen tres llibreries i estan obert amb tallers infantils. Autor: J.d.A.

Comments are closed.