1.000 seguidors en 10 dies a Instagram… però en necessitem molt més

Fa 10 dies que vam fer públic que ens havia hackejat el compte d’Instagram i ens vèiem obligats a fer-ne un de nou a causa de la manca de resposta d’Instagram (tot segueix igual amb ells). Ho vam explicar abastament en aquest article: De com ens han hackejat el compte d’Instagram i ara som @iSabadell.cat. Ja no hi entrarem més. En aquests 10 dies hem arribat al miler de seguidors en aquesta xarxa social.

No obstant, en necessitem molts més! Només hem recuperat el 6 per cent dels seguidors que teníem abans del hackeig. Instagram és important: al febrer de 2023 va representar l’origen del 12 per cent de les nostres visualitzacions, segons dades de Google Analytics.

Per tant, necessitem el vostre suport! Si voleu estar informats de tot el que passa a Sabadell de forma visual i entenedora, només heu de seguir el perfil @iSabadellcat en aquesta xarxa social. Us costarà un clic i, si després no us agrada, us podeu donar de baixa. Us agrairíem que també feu arribar el missatge als vostres coneguts.

Més informació:

Comments are closed.