Ja tenim el guanyador de la cinquena edició del concurs #FMiSabadell

El jurat de la cinquena edició del concurs de fotos #FMiSabadell ha escollit aquest divendres la fotografia guanyadora de l’edició d’enguany, que podrà gaudir de dues entrades per veure el musical La Bella i la Bèstia de Joventut de la Faràndula.

D’entre una trentena de fotos rebudes a través del canal de twitter i d’Instagram, no han faltat imatges de diversos actes de la Festa Major, dels actes de cultura popular, activitats esportives, entre altres. El jurat ha escollit una imatge d’un cap gros amb una nena al seu interior com a la guanyadora del concurs que rebrà dues entrades per veure el muntatge musical La Bella i la Bèstia de la Joventut de la Faràndula.

Un dels membres del jurat, el vicepresident de Càmera Club Sabadell, Dani Graell, assegura que s’ha escollit aquesta imatge com a guanyadora del concurs per la seva originalitat, amb un enquadre ajustat. “Te tres elements que potencien la imatge, com son els ulls de la nena, el ulls del cap gros i les mans”. Graell afegeix que els colors càlids que composen la imatge són adequats i que contrasten amb el color fred del jersei i de les ungles de la nena.

La fotògrafa esportiva de iSabadell, Sandra Díaz ‘Dihör’, explica que la mirada de la nena “és molt alegre i es veu que gaudeix de participar la festa”. En aquest sentit, la vocal de la Junta directiva de Càmera Club Sabadell, manté que la imatge “és una mirada a la Festa Major. Tant la participant com el cap gros tenen la complicitat de viure la Festa”. D’altra banda, el cap de fotografia de iSabadell, David B., assegura que “tot i ser un plànol tancat, la imatge plasma un dels requisits del concurs que és explicar la Festa Major, en aquest cas, vivint-la des de dins”.

Entre les fotos escollides pel jurat, ha quedat en segona posició la imatge de la passejada en bicicleta de la Festa Major. “Una imatge esportiva no gaire recurrent en els concursos de fotografia de Festa Major, amb un destacat i original punt de vista, que aconsegueix una immersió dins la festa”, explica el jurat de la cinquena edició del concurs #FMiSabadell.

Foto portada: imatge de l’esquerra guanyadora del concurs, imatge de la dreta, segona imatge classificada.

Comments are closed.