Foto portada: a l'esquerra, primer premi. A la dreta, segon premi d'aquesta edició.

Aquestes són les dues fotos guanyadores del quart concurs #FMiSabadell

El restaurant La Piazza patrocina el concurs #EstiuSabadell
El restaurant La Piazza patrocina el concurs #EstiuSabadell

L’equip de fotografia de iSabadell ha escollit les dues imatges que són les guanyadores dels dos premis de la quarta edició del concurs #FMiSabadell.

Fins la redacció del diari digital iSabadell, han arribat una trentena llarga d’imatges on els nostres lectors mostren el seu punt de vista de la Festa Major de Sabadell captat a través d’una càmera o dispositiu mòbil. Com és habitual, els castells, els diables i el castell de focs artificials han estat les activitats que han captat més l’atenció dels participants al concurs. Podeu trobar totes les imatges publicades a l’àlbum inferior.

El jurat del concurs format pel cap de fotografia de iSabadell, David Bisbal, i els col·laboradors Josep Lluis Lai i Sandra Díaz ‘Dihör’, han escollit com a guanyadora del primer premi de la quarta edició del concurs de fotografia de Festa Major a @arnaucarillo amb una imatge sobre el castells de focs, i un destacat reflex sobre el llarc del Parc de Catalunya.

El jurat destacat la “perspectiva, simetria i composició”, en paraules de Josep Lluis Lai. Bisbal precisa que la “tècnica és molt destacable, ja que l’exposició és llarga com es pot veure a través del recorregut que fan les guspires. La segona imatge guanyadora és de @guoitatu, un participant habitual dels concurs de fotos del diari iSabadell. El jurat en destaca els “diversos punts de llum que es creen en la il·luminació” així com “la instantània”.  

  #FMiSabadell   Una publicación compartida de Patxi Ocio Casamartina (@guoitatu) el

En quant als premis, @arnaucarrillo podrà guadir d’un sopar per a dues persones al restaurant La Piazza, que patrocina el concurs (de dilluns a divendres). Per la seva part, @guoitatu rebrà com a premi una entrada doble per veure Ratatouille, el petit de xef, de Joventut de la Faràndula. Si sou els guanyadors i llegiu aquesta informació, us agrairíem que ens feu un correu electrònic a promocions@isabadell.cat per posar-nos d’acord per fer-vos entrega dels premis.

Foto portada: a l’esquerra, primer premi (@arnaucarrillo via Instagram). A la dreta, segon premi d’aquesta edició, per a (@guoitatu via Instagram).