Foto portada: a l'esquerra, la foto guanyadora enviada per @dobon_1. A la dreta, la finalista, enviada per @prinom.

Comença la quarta edició del concurs #EstiuSabadell

El restaurant La Piazza patrocina el concurs #EstiuSabadell
El restaurant La Piazza patrocina el concurs #EstiuSabadell

El diari digital de Sabadell posa en marxa aquest dimarts la quarta edició del concurs de fotografies #EstiuSabadell. Us any més us demanem la vostra col·laboració per explicar amb imatges el vostre estiu. El guanyador tindrà un sopar per a dues persones al restaurant La Piazza, de la Via Massagué, que patrocina el concurs de nou.

Volem que ens envieu els vostres destins, els llocs que heu visitat o com esteu passant aquestes dies. Només heu de pujar les vostres fotos a les xarxes socials, bàsicament Twitter i Instagram, amb l’etiqueta #EstiuSabadell. La millor tindrà premi. Les imatges que rebem seran publicades a www.isabadell.cat i també a la nostra pàgina de Facebook, on com sabeu tenim més de 12.000 seguidors, i en un àlbum de Flickr.

Foto portada: les dues fotos guanyadores de la segona edició del concurs #EstiuSabadell.
Les dues fotos guanyadores de la segona edició del concurs #EstiuSabadell.

Podeu enviar moments especials o quotidians, a casa, a la piscina, la platja o el vostre racó favorit. Al costat d’un monument. Llegint. Rient. Ballant. Compartint estones amb els vostres familiars o practicant esport. Tots aquells moments, quotidians o irrepetibles, que us recordin que esteu a l’agost i que ens podeu fer arribar amb l’etiqueta #EstiuSabadell.

Fotos guanyadores de la primera edició del concurs #EstiuSabadell
Fotos guanyadores de la primera edició del concurs #EstiuSabadell

Podeu compartir les imatges a la xarxa social per antonomàsia de les fotografies, Instagram, amb l’etiqueta #EstiuSabadell. Però també ho podeu fer amb la mateixa etiqueta a Twitter. Podeu enviar imatges de les vostres destinacions, tant en color com en blanc i negre, originals o retocades, selfies o no.

Premi per a la millor imatge

Les imatges seran publicades al portal. L’equip de fotografia de iSabadell escollirà la millor imatge a començaments del mes de setembre. El diari digital es reserva el dret de deixar el premi desert. La imatge guanyadora tindrà un sopar per a dues persones al restaurant La Piazza, de la Via Massagué, que patrocina el concurs. El sopar consistirà en dos menús amb beguda i postres, al migdia o la nit, però de dilluns a divendres.

Terminis de presentació

En aquesta quarta edició, ens podeu enviar les fotos fins el mateix 31 d’agost a les 23.59 hores. Durant la setmana següent farem públic el veredicte, el nom dels guanyadors. A més, el dia 1 de setembre posarem també en marxa la quarta edició del concurs de fotografies de la Festa Major #FMiSabadell.

Atenció!

La participació queda limitada a tres fotografies per perfil social a Instagram o Twitter. Si n’etiqueteu més, només tindrem en compte les tres primeres que va etiquetar a partir del 2 d’agost. Aquest aspecte és important, ja que si etiqueteu moltes fotos amb les paraules #EstiuSabadell no totes podran ser tingudes en compte. A l’hora de valorar les imatges, tindrem en compte els requisits tècnics, com la composició, il·luminació, i d’altres com la vinculació entre la fotografia i l’estiu i l’espontaneïtat.

iSabadell podrà publicar les fotos enviades, o una selecció, tant al portal web com a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram i Flickr. L’enviament de fotos amb l’etiqueta #EstiuSabadell implica l’acceptació de les condicions i l’autorització a iSabadell per a l’ús referit.

Foto portada: fotos guanyadores de la tercera edició del concurs #EstiuSabadell. A l’esquerra, la foto guanyadora enviada per @dobon_1. A la dreta, la finalista, enviada per @prinom.