Foto portada: les dues fotos guanyadores de la segona edició del concurs #EstiuSabadell.

Comença la tercera edició del concurs #EstiuSabadell

c

El restaurant La Piazza patrocina el concurs #EstiuSabadell
El restaurant La Piazza patrocina el concurs #EstiuSabadell

Tant si marxeu de vacances com si passeu el mes d’agost a Sabadell, iSabadell us demana la vostra col·laboració aquest estiu per explicar amb imatges les vostres vacances. El concurs de fotos #EstiuSabadell arriba així a la tercera edició. El guanyador tindrà un sopar per a dues persones al restaurant La Piazza, de la Via Massagué, que patrocina el concurs de nou.

Volem que ens envieu els vostres destins, els llocs que heu visitat o com esteu passant aquestes dies. Només heu de pujar les vostres fotos a les xarxes socials amb l’etiqueta #estiuSabadell. La millor tindrà premi. Les imatges que rebem seran publicades a www.isabadell.cat i també a la nostra pàgina de Facebook, on com sabeu tenim més de 12.000 seguidors, i en un àlbum de Flickr.

Podeu enviar moments especials o quotidians. Al costat d’un monument. O a una butaca a la piscina o la platja. Llegint en una cala o estudiant a la biblioteca pels exàmens. Compartint estones amb els vostres familiars o practicant esport aprofitant el descans estival. Tots aquells moments, quotidians o irrepetibles, que us recordin que esteu a l’agost i que ens podeu fer arribar amb l’etiqueta #estiuSabadell.

Fotos guanyadores de la primera edició del concurs #EstiuSabadell
Fotos guanyadores de la primera edició del concurs #EstiuSabadell

Podeu compartir les imatges a la xarxa social per antonomàsia de les fotografies, Instagram, amb l’etiqueta #estiuSabadell. Però també ho podeu fer amb la mateixa etiqueta tant a Facebook (vigileu amb la configuració de privacitat perquè segons com la tingueu no podrem veure les fotos) com a Twitter. Podeu enviar imatges de les vostres destinacions, tant en color com en blanc i negre, originals o retocades, selfies o no.

Premi per a la millor imatge

Les imatges seran publicades al portal. L’equip de fotografia de iSabadell escollirà la millor imatge a començaments del mes de setembre. El diari digital es reserva el dret de deixar el premi desert. La imatge guanyadora tindrà un sopar per a dues persones al resturant La Piazza, de la Via Massagué, que patrocina el concurs.

Terminis de presentació

En aquesta tercera edició, ens podeu enviar les fotos fins el diumenge 28 d’agost a les 23.59 hores. Durant la setmana següent farem públic el veredicte, el nom dels guanyadors i posarem en marxa la tercera edició del concurs fotogràfic de la Festa Major: #FMiSabadell.

Foto portada: les dues fotos guanyadores de la segona edició del concurs #EstiuSabadell.