Foto portada: portada, o home, del diari digital iSabadell, aquest diumenge 21 de febrer de 2021.

El diari digital iSabadell obre un canal a Telegram

El diari digital iSabadell estrena un canal a Telegram on penjarem el més destacat dels nostres continguts. D’aquesta manera volem facilitar el seguiment de l’actualitat sabadellenca i vallesana en una xarxa que ha tingut un gran creixement en els darrers temps, i també una comunicació més directa amb la nostra comunitat. 

Telegram és una xarxa de missatgeria que viu una eclosió des de fa temps. Especialment important va ser el passat mes de gener de 2021 a causa de les noves condicions de privacitat de la xarxa de missatgeria hegemònica fins ara a Espanya, Whatsapp. En les darreres setmanes Telegram ha pujat enormement, superant els 500 milions de seguidors al món.

El diari digital iSabadell reactiva ara el canal de Telegram, i hi anirem bolcant el més destacat dels nostres continguts. No tots, sinó aquells que considerem més rellevants i adaptats a la nostra audiència. Per poder veure tots els continguts, us recomanem seguir visitant la nostra pàgina web, www.isabadell.cat.

Líders a les xarxes socials

iSabadell és el líder local a les xarxes socials i camina cap als 50.000 seguidors a les principals xarxes de distribució de continguts. Tenim més de 21.000 seguidors a Facebook, prop de 15.000 a Twitter i més de 13.000 a Instagram. A més tenim també perfil a la xarxa de vídeo per excel·lència, Youtube.

Segueix-nos a Telegram:

  • Segueix iSabadell a Telegram clicant el bànner o AQUÍ.
Segueix iSabadell a Telegram clicant al banner.
Foto portada: portada, o home, del diari digital iSabadell, aquest diumenge 21 de febrer de 2021.