Foto portada: els guanyadors de la tercera edició del concurs de microrelats de iSabadell.

En marxa la 4ª edició del concurs de microrelats de iSabadell

La llibreria Paes patrocina el concurs de microrelats de iSabadell
La llibreria Paes patrocina el concurs de microrelats de iSabadell

El diari digital iSabadell, amb la col·laboració de Llibreria Paes, convoca la quarta edició del Concurs de Microrelats de Sabadell. El concurs està adreçat a qualsevol persona major de 16 anys. Podeu presentar les vostres obres fins el dia 8 d’abril a les 23.59 hores.

Després de l’èxit de les tres primeres edicions, el diari digital de Sabadell torna a organitzar pels volts de Sant Jordi el concurs de Microrelats, amb la col·laboració de la Llibreria Paes. Els microrelats hauran de tenir una extensió màxima de 200 paraules, i es podran presentar en català o castellà. Cada idioma tindrà la seva pròpia categoria. Els microrelats han de ser obres originals i inèdites.

Els guanyadors del concurs, tant en llengua catalana com en llengua castellana, rebran un val de compra per 50 euros a la llibreria Paes. Podeu consultar les ‘Bases del concurs‘ a l’enllaç anterior.

Els criteris per valorar els relats, tasca que farà l’equip cultural de iSabadell, seran l’originalitat, la qualitat literària i la capacitat d’impacte del relat. Es tindran en compte, com a criteri bàsic, la correcció ortogràfica, gramatical i sintàctica.

Com participar-hi?

Si voleu participar en el concurs, només heu d’enviar-nos el vostre microrelat, com a màxim de 200 paraules, a l’adrea de correu electrònic promocions@isabadell.cat. Indiqueu nom o sobrenom (recomanat), una adreça de correu (real, si ens hem de comunicar amb vosaltres serà per aquesta via) i el microrelat ja sigui com a document adjunt o en el cos del correu (recordeu: 200 paraules com a màxim). Les bases del concurs preveuen un màxim de dos microrelats per llengua i participant.
Teniu temps per enviar-los fins el diumenge 8 d’abril a les 23.59 hores. Durant la setmana següent l’equip cultural de iSabadell farà la seva valoració. Farem públics els noms dels guanyadors la setmana prèvia a Sant Jordi. L’entrega dels premis es farà a la llibreria Paes (avinguda de la Concòrdia) pels volts de Sant Jordi.

iSabadell publicarà a més dels relats guanyadors en cada categoria una selecció de les creacions literàries més destacades durant el mes d’agost.

Més informació:

Foto portada: guanyadores de la tercera edició del concurs i el patrocinador, l’any passat. Autor: David B