FMiSabadell

En marxa la quarta edició del concurs de fotos #FMiSabadell

El restaurant La Piazza patrocina el concurs #EstiuSabadell
El restaurant La Piazza patrocina el concurs #EstiuSabadell

Aquest divendres comencen quatre dies de Festa Major amb desenes d’activitats per a petits i grans. El diari digital de Sabadell posa en marxa la quarta edició del concurs de fotos #FMiSabadell. Hi ha dos premis pels guanyadors: un sopar per a dues persones al restaurant La Piazza, de la Via Massagué, que patrocina el concurs, i una entrada doble per veure Ratatouille, el petit xef, de Joventut de la Faràndula, que torna aquest estiu a la cartellera teatral sabadellenca.

Des de iSabadell volem que expliqueu la vostra Festa Major amb fotos, tant a Instagram com a Twitter, en la línia del que hem fet en anteriors edicions i amb el concurs #EstiuSabadell. Si voleu participar només heu d’etiquetar les fotos amb que voleu participar amb #FMiSabadell. Atenció: màxim tres fotos per perfil. Si n’etiqueteu més, tindrem en compte les tres primeres.

El primer premi en aquesta edició serà un sopar per a dues persones, de dilluns a divendres, al restaurant La Piazza, de la Via Massagué. L’establiment patrocina el concurs, com ha fet amb #EstiuSabadell. El segon premi serà una entrada doble per veure Ratatouille, el petit xef, de Joventut de la Faràndula, que torna aquesta tardor al teatre municipal La Faràndula.

L’equip de fotografia de iSabadell escollirà les dues fotos guanyadors després de la Festa Major. Podeu etiquetar fotos des de ja, tot i que sempre han de fer referència a activitats d’aquesta festa major. El termini per enviar fotos estava previst que acabés el dimecres 6 de setembre però donat que el jurat no podrà valorar les fotos fins la setmana vinent, i per facilitar-vos la participació, podeu etiquetar fotos fins les 23.59 hores del diumenge 10 de setembre.

Requisits

Tingueu en compte que el jurat tindrà especialment en compte aquelles imatges que mostrin un punt de vista diferent de la Festa Major, així com l’originalitat, intenció i qualitat tècnica de les imatges. Us recomanem que sigueu curosos amb el número de fotos que etiqueteu. Teniu temps fins dimecres vinent per etiquetar-ne les tres millors. Si algú etiqueta més de tres fotografies, el jurat només valorarà les primeres. Esperem les imatges de la vostra Festa!

Foto portada: guanyadors de la tercera edició del concurs #FMiSabadell.