Guanyador del concurs de Fotos 2020. Autor: David B.

Entregat el premi del 7è concurs de fotos #EstiuSabadell

El passat dimecres al centre El Corte Inglés de Sabadell es va entregar el premi de la setena edició del concurs de fotos #EstiuSabadell. El guanyador, Xavi Salcedo, s’endú una càmera GoPro de la mà del patrocinador del concurs, El Corte Inglés. 

Salcedo ha guanyat la setena edició del concurs que organitza el diari digital iSabadell amb una imatge d’un dels seus fills jugant a pilota en una desangelada plaça del Mercat aquest estiu. Una imatge que retrotau a l’estiu del coronavirus i la pandèmia que ha marcat aquest 2020 on, malgrat tot, el joc i la diversió s’ha anat obrint pas. El fotògraf amateur és sabadellenc, té 47 anys i és dissenyador gràfic. Té un estudi de comunicació, Gregor Samsa.

Nen jugant al Mercat Central. Autor: salcedo_fujisnapper via Instagram.
Nen jugant al Mercat Central. Autor: salcedo_fujisnapper via Instagram.

Segons explica, “tota la vida he estat aficionat a la fotografia” i fins i tot té un petit estudi de revelatge a casa seva. Té diverses càmeres tant analògiques com digitals i tot sovint fa fotos aprofitant els diversos racons de Sabadell. A partir d’ara, tindran una nova càmera, una GoPro Hero 8, cortesia del patrocinador del concurs.

Foto portada: Salcedo, guanyador del concurs, i el representant d’El Corte Inglés, David Rodríguez, el passat dimecres. Autor: David B.