Guanyadors concurs de fotografia iSabadell. Autor: David B.

Entregats els premis dels concursos de fotos #EstiuSabadell i #FMiSabadell

Els guanyadors dels concursos de fotos organitzats per iSabadell aquest estiu ja tenen el seu premi. Aquest dilluns a la tarda els guanyadors del primer premi dels concurs #EstiuSabadell i #FMiSabadell els han recollit en una trobada a la redacció d’aquest digital.

La guanyadora del primer premi del concurs #EstiuSabadell és Raquel García, una tècnica d’educació infantil de 33 anys molt aficionada a la fotografia. “He fet algun curs monogràfic en una escola de fotografia i ara plantejo fer el curs anual. M’agrada molt fer fotos i fins i tot penso en fer-ho més seriosament. M’he presentat a altres concursos, quedant sisena en un concurs organitzat per la marca Canon”. García ha guanyat el primer premi del concurs #EstiuSabadell, amb una imatge d’una tarda de platja al Prat de Llobregat. S’endú una càmara esportiva submergible.

Vam anar a passar la tarda fent fotos als avions. Però vam acabar fent fotos de la meva filla i la meva germana. La meva germana va saltar un munt de vegades i aquesta imatge és la que més em va agradar. No pot ser més d’estiu: el color, la platja i la diversió”, assegura.

El segon premi del concurs #EstiuSabadell és per a Albert S, que tindrà un sopar per a dues persones al restaurant La Piazza, qui ha patrocinat els concurs de nou. Pel que fa al concurs #FMiSabadell, també podrà sopar a La Piazza el guanyador del primer premi. És l’Arnau Carrillo, de 17 anys, amb una imatge del castell de focs que va tancar la Festa Major.

És una foto que m’agrada molt pels tons. Vaig buscar el contrast entre els blaus i els taronges, fent una imatge atractiva no només pel punt de vista”. Carrillo és un gran aficionat a la fotografia, que passa moltes tardes de dissabte disparant a la càmara: “ho faig sempre que puc. La fotografia permet expressar-me. M’omple molt veure que t’hi esforces i que finalment et surt bé”. El jove manté que la fotografia ara per ara és una afició (ell estudia batxillerat científic), però la veu com un “plus” a l’hora de buscar feina.

El guanyador del segon premi al concurs #FMiSabadell és Patxi Ocio. Podrà veure de franc amb un acompanyant Ratatouile, de Joventut de la Faràndula, aquesta tardor.

Foto portada: Raquel García i Arnau Carrillo, aquest dilluns, a la redacció de iSabadell. Autor: David B.