concurs FM

Guanyadors del segon concurs fotogràfic #FMiSabadell

  • Al concurs de fotografia de Festa Major de iSabadell s’hi han presentat més de 50 participants.

  • Els dos premiats s’enduran dues entrades dobles per a veure El món del Màgic d’Oz.

Durant aquests quatre dies de Festa Major, el diari digital de Sabadell ha posat en funcionament la segona edició del concurs fotogràfic de Festa Major. A la redacció de iSabadell ens han arribat prop d’un centenar de fotografies sota l’etiqueta #FMiSabadell, fent una preselecció de seixanta.

Com ja vam fer al concurs de fotografia #EstiuSabadell, hem seleccionat una seixantena de fotos que hem publicat a les diferents xarxes socials, on en heu explicat de quina manera heu viscut la Festa Major de Sabadell. Al concurs han pogut participat totes aquelles fotos que s’hagin etiquetat amb #FMiSabadell a Facebook, Twitter i Instagram.

Aquest dimecres 9 de setembre l’equip de fotografia de iSabadell ha escollit les dues imatges guanyadores de les dues entrades dobles per assistir a la representació de la Joventut de la Faràndula, El món del màgic d’Oz i les tres finalistes. En aquesta segona edició del concurs de fotografia de Festa Major els guanyadors del primer premi han estat Oriol Ferran Sánchez (@oriolferran89 a instagram) i Josep Carreras (@pompeu98 a instagram). Les dues imatges guanyadores s’han enviat a través de la xarxa instagram, la primera una ‘selfie’ dins la cercavila infernal a la plaça del Mercat, i la segona una imatge que recull la llenya dels Capgrossos de Mataró a la Jornada Castellera.

Segona, tercera i quarta posició del concurs
Segona, tercera i quarta posició del concurs fotogràfic

En segon lloc ha quedat la imatge del castell de focs enviada per Carles Lorente (@erolsbd). La tercera posició ha estat per la imatge de @e.quero (instagram) del lluïment dels diables. La quarta posició és una imatge de la cercavila infernal enviada per Vanessa (@kuvelick a instagram).

Foto portada: imatges guanyadores del concurs fotogràfic #FMiSabadell.