Pla mitjà d'una botiguera ordenant la roba en un establiment de Sabadell el 22 de març de 2020. (Horitzontal)

iSabadell ofereix xecs regal de publicitat als comerços i negocis que reobren

Amb l’objectiu de contribuir a reactivar l’economia local en els comerços, iSabadell regalarà un xec regal valorat en 100 euros a tots els comerços, establiments de serveis i empreses que es vulguin anunciar al diari digital en les properes setmanes. La iniciativa forma part de la campanya Mitjans de proximitat amb el comerç AMIC i està impulsada per l’Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació (AMIC), de la qual iSabadell hi forma part.

Mitjans de proximitat amb el comerç amic es podrà contractar durant les properes setmanes i fins entrat l’estiu. El número de xecs és limitat. Per a més informació, consultar condicions concretes, tenir propostes personalitzades i tancar contractacions s’haurà d’enviar un correu a publicitat@isabadell.cat.

Xec descompte publicitat iSabadell

Més de 150 mitjans de proximitat associats a l’Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació de Catalunya, les Illes Balears i el País Valencià participen en aquesta iniciativa, que vol facilitar als comerços i empreses de serveis recuperar l’afluència de públic i vendes tan aviat com els sigui possible.

La campanya, dissenyada per l’AMIC, vincula mitjans i comerç de proximitat, ja que el dia a dia dels mitjans de proximitat és estar connectats amb el seu entorn més proper, comercial i social, i esdevenir canals de comunicació necessaris per als comerços i serveis.

Foto portada: una botiga de Sabadell, fa uns dies. Autor: cedida.