Foto portada: el president de Tot Media, Ramon Grau, el director de iSabadell, Jordi de Arriba, l'adjunt a la direcció general de Tot Media, Xavier Grau, i el director d'El Món, Salvador Cot. Autor: David B.

iSabadell i Totmedia es reforcen

El diari digital sabadellenc iSabadell entra a formar part de l’estratègia d’expansió territorial del Grup Totmedia, líder absolut al Vallès Occidental.

iSabadell, el digital de referència de la capital vallesana, i el grup Totmedia han arribat a un acord de col·laboració que permetrà una estratègia conjunta de creixement a la comarca. El diari sabadellenc, en actiu des de fa gairebé cinc anys, se suma a un bloc comercial i periodístic que permetrà cobrir la pràctica totalitat del Vallès Occidental, en paral·lel a publicacions de llarga trajectòria, com Tot Sant Cugat, i a les noves ofertes de Món Terrassa, BellaterraDiari i Tot Rubí.

L’acord també implica una progressiva convergència a nivell informatiu i tecnològic, en la via de reforçar el Grup Totmedia al capdavant de la informació de proximitat -i en català- en les àrees amb més concentració poblacional del país. L’audiència d’iSabadell (48.290 navegadors únics i prop de 150.000 pàgines vistes, segons la medició d’OJD corresponent al mes d’octubre) també se sumarà al conjunt del grup que lidera El Món com a capçalera nacional.

L’acord entre iSabadell i Totmedia tindrà una vigència immediata i ha estat signat per Jordi de Arriba, director del diari; Ramon Grau, president de Totmedia i Xavier Grau, adjunt a la direcció general del grup.

Foto portada: el president de Tot Media, Ramon Grau, el director de iSabadell, Jordi de Arriba, l’adjunt a la direcció general de Tot Media, Xavier Grau, i el director d’El Món, Salvador Cot. Autor: David B.