Les visites úniques a iSabadell van créixer un 35 per cent l’any 2014

  • Les visites van pujar un 35 per cent i les pàgines vistes un 29 per cent l’any 2014.

  • iSabadell continua creixent des de l’aposta pel periodisme local proper, interactiu i independent.

El diari digital de Sabadell va tancar l’any 2014 amb un creixement sostingut en tots els paràmetres, segons marca Google Analytics. iSabadell va superar els 2,3 milions de pàgines vistes al llarg de l’any provinent de més de 265.000 usuaris únics.

Segons el comptador de visites de Google, Google Analytics, que iSabadell empra des dels seus inicis el mes de gener de l’any 2012, el diari digital de Sabadell va tancar l’any 2014 amb 606.313 visites, un creixement important respecte les de l’any anterior, que van ser de 449.138. El creixement és del 34,99 per cent.

Així mateix, en quant a usuaris únics les xifres van créixer de forma encara superior, un 35,7 per cent. iSabadell va atraure entre el gener i el desembre de 2014 a 265.243 usuaris diferents, quan l’any anterior van ser 195.417. Finalment, les pàgines vistes creixen al voltant del 30 per cent i s’enfilen fins els 2,36 milions de pàgines vistes en els 365 dies de l’any. L’any 2013 la xifra va arribar a 1,82 milions.

Creixements trimestrals

En el darrer trimestre del 2014 els creixements van ser del 31,5 per cent en quant a usuaris únics, del 17,8 per cent en quant a les visites i del 5,3 per cent en quant a les pàgines vistes. Sempre en relació amb el darrer trimestre de l’any 2013.

OJD Interactiva, AMIC i NEWTime

Així mateix, a l’estiu iSabadell es va incorporar a l’Oficina de la Justificació de la Difusió (OJD Interactiva), per validar de nou amb la principal empresa del sector les dades d’audiència davant la comunitat d’usuaris, anunciants i clients. iSabadell també forma part de la principal associació de premsa digital catalana, l’Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació (AMIC), fins aquest any Associació Catalana de Premsa Gratuïta i Mitjans Digitals (ACPG). Des del novembre el diari digital de Sabadell lidera també la corresponsalia local al bisetmanari vallesà NEWTime.

Líders a les xarxes socials

En quant al seguiment a les xarxes socials, iSabadell les continua liderant, acabant l’any amb 9.000 seguidors a Facebook i més de 4.700 a Twitter. El diari digital de Sabadell és present també a Youtube, Flickr o Storify i l’any 2013 va obrir el seu perfil a la xarxa Instagram. També podeu rebre les principals notícies del diari a la bústia de correu cada matí si us subscriviu al butlletí de notícies.

Ajuda a consolidar iSabadell

L’equip de iSabadell agraeix a la comunitat de seguidors la seva fidelitat en la construcció d’un nou mitjà de comunicació de referència a la ciutat de Sabadell i els encoratgem a participar, fent arribar informacions, imatges, vídeos o comentant les nostres informacions, enriquint els continguts i proposant temes o enfocaments.

Agraïm especialment a tots els anunciants el seu compromís sostingut amb iSabadell. D’altra banda, el nostre equip encoratja la ciutadania implicada en el manteniment del periodisme local plural i independent a col·laborar en la consolidació de iSabadell, per exemple, amb microdonacions econòmiques a través de PayPal. Podeu trobar més informació a: ‘Consolidem iSabadell’.

Què és iSabadell?

iSabadell va néixer el mes de gener de 2012 com un mitjà de comunicació digital, centrat a la ciutat de Sabadell, amb la interacció, la pluralitat i el periodisme local de qualitat com a senyes d’identitat.