Foto portada: Els guanyadors del concurs de microrelats de iSabadell. Autor: David B.

Mig centenar d’originals en el 5è concurs de microrelats de iSabadell

La llibreria Paes patrocina el concurs de microrelats de iSabadell
La llibreria Paes patrocina el concurs de microrelats de iSabadell

La redacció de iSabadell ha rebut de nou més d’una cinquantena de relats en la cinquena edició del concurs de microrelats, que s’ha tancat aquest diumenge a la mitjanit. El jurat analitza els escrits presentats i aquest dijous 25 d’abril vinent farem públics els guanyadors tant en categoria de llengua catalana com de llengua castellana. El concurs està patrocinat per la llibreria Paes. 

La recepció d’originals s’ha tancat aquest diumenge a la mitjanit. S’han rebut 53 relats originals en temps i forma, 36 en llengua catalana i 17 en llengua castellana. Alguns han estat desestimats perquè han superat els 200 caracters com a màxim per relat establert en les bases del concurs.

Quin és el procés a seguir a partir d’ara?

L’equip que conforma la secció de Cultura de iSabadell, David Bisbal, Edu Beltran i Josep Asensio, està analitzant els originals rebuts. El director, Jordi de Arriba, coordina el jurat, amb veu però sense vot.
iSabadell farà públic el noms dels guanyadors, tant en llengua catalana com en llengua castellana, el proper dijous 25 d’abril. Entre dijous i divendres es contactarà amb els guanyadors. L’entrega de premis es farà a la llibreria Paes, que patrocina el concurs, la setmana següent.

Foto portada: guanyadors de la quarta edició del concurs de microrelats de iSabadell. Autor: David B.