Punt de llibre iSabadell

Per Sant Jordi, busca el punt de llibre d’iSabadell

  • iSabadell i el Centre Parroquial Sant Vicenç editen 5.000 punts de llibre.

  • Les principals llibreries i els carrers de la ciutat, punts de distribució.

El Centre Parroquial Sant Vicenç i iSabadell editen conjuntament per aquest Sant Jordi 5.000 punts de llibre commemoratius. Si heu comprat llibres en algunes de les principals llibreries de la ciutat durant aquests dies, és possible que ja els coneixeu. Si no, els podreu trobar dilluns per diferents punts de la ciutat, on seran entregats per les llibreries i els membres de la comunitat d’iSabadell.

El punt de llibre ha estat dissenyat per l’il·lustrador i director d’art Josep Ubia. Mentre que per una cara, podreu trobar tota la informació del nostre portal, així com les xarxes socials on ens podreu trobar, per l’altra banda, trobareu la forma de contactar amb una de les entitats culturals més dinàmiques de la nostra ciutat, el Centre Parroquial Sant Vicenç, de la Creu Alta, que gestiona el Taller de Teatre, el Teatre de Sant Vicenç, l’esplai La Branca i Amics i Pares Motivats.

Punt Llibre Centre Parroquial Sant Vicenç i iSabadell
Punt de llibre del Centre Parroquial Sant Vicenç i iSabadell. Autor: Josep Ubia.

Amb aquesta iniciativa, iSabadell i el Centre Parroquial volen divulgar les seves activitats i facilitar la lectura dels sabadellencs en un dia tan especial com és Sant Jordi.