Foto portada: Bayán, el patrocinador i Jordán, aquest dijous. Autor: J.d.A.

Rècord de participació al concurs de microrelats de iSabadell

La llibreria Paes patrocina el concurs de microrelats de iSabadell
La llibreria Paes patrocina el concurs de microrelats de iSabadell

La redacció de iSabadell ha rebut més d’una cinquantena de relats en la quarta edició del concurs de microrelats, que s’ha tancat aquest diumenge a la mitjanit. El jurat analitza els escrits presentats i dilluns vinent farem públics els guanyadors tant en categoria de llengua catalana com de llengua castellana. El concurs està patrocinat per la llibreria Paes. 

La recepció d’originals es va tancar el passat diumenge, i s’han rebut més d’una cinquantena, dels quals poden participar finalment 25 relats en llengua catalana i 25 relats en llengua castellana. Alguns han estat desestimats perquè han superat els 200 caracters com a màxim per relat establert en les bases del concurs.

Quin és el procés a seguir a partir d’ara?

L’equip que conforma la secció de Cultura de iSabadell, David Bisbal, Edu Beltran i Josep Asensio, està analitzant els originals rebuts. El director, Jordi de Arriba, coordina el jurat, amb veu però sense vot.

iSabadell farà públic el noms dels guanyadors, tant en llengua catalana com en llengua castellana, el proper dilluns 17 d’abril. Durant la setmana es contactarà amb els guanyadors. L’entrega de premis es farà a la llibreria Paes, que patrocina el concurs, el proper divendres 20 d’abril a les 17 hores.

Foto portada: guanyadors de la tercera edició del concurs de microrelats de iSabadell. Autor: David B.