Foto portada: a l'esquerra la imatge guanyadora del setè concurs #EstiuSabadell. A la dreta, l'accèsit.

El setè concurs #EstiuSabadell ja té guanyador

Durant el mes d’agost i fins després de les dates on s’hauria d’haver celebrat la Festa Major des de iSabadell us hem fet una crida per enviar-nos fotos del vostre estiu. Un estiu aquest any ben diferent. El concurs ha arribat a la seva setena edició.

Hem rebut més de 300 imatges, de les que s’han seleccionat unes 180 per valorar per la seva qualitat. El jurat s’ha reunit aquest dimecres per part dels fotògrafs de iSabadell David B. i Sandra Díaz. També hi ha participat David Rodríguez, del departament de Comunicació i Relacions Institucionals del Corte Inglés, patrocinador del concurs. En aquesta edició del concurs que té com a premi una càmera GoPro Hero 8, valorada en prop de 450 euros aportada pel patrocinador del certamen, que serà entregada en els propers dies.

En aquest estiu de la pandèmia han proliferat, com és habitual, imatges ben estivals, molta platja, piscina i muntanya dins de les composicions però també d’altres que han denotat un estiu molt diferent. Podeu trobar totes les imatges publicades a l’àlbum inferior.

La foto guanyadora

El membres del jurat han considerat guanyadora una fotografia ben sabadellenca, protagonitzda per un nen jugant a pilota amb la mascareta posada al Mercat Central de Sabadell. La va pujar a Instagram i etiquetar amb el codi #EstiuSabadell @salcedo_fujisnapper.

Nen jugant al Mercat Central. Autor: salcedo_fujisnapper via Instagram.
Nen jugant al Mercat Central. Autor: salcedo_fujisnapper via Instagram.

 

Un dels membres del jurat, Sandra Díaz, sosté que “la foto explica molt bé com de diferent ha estat aquest estiu. L’estiu del Covid. L’estiu de la pandèmia i la nova normalitat”. David Bisbal afegeix que “tècnicament està ben composada, enquadrada i la pilota a l’aire li dona sensació de moviment. A més el detall de la mascareta la fa plenament actual”. Per la seva banda, David Rodríguez afegeix que “és una foto que, com aquest estiu, ens fa redescobrir espais i racons de les nostres ciutats”.

Accèssit

D’altra banda, el jurat ha donat com accèssit una segona imatge, en aquest cas enviada per correu electrònica per Clàudia Santandreu. Una imatge típicament estival, de platja, però molt ben composada i amb una combinació de colors tan senzilla com estimulant. “És potser tot el contrari a la foto guanyadora: si aquella evoca un estiu molt diferent, on el joc es vol obrir pas entre la nova normalitat imposada per la pandèmia, aquesta és la foto plenament estival, amb llum, color, moviment, diversió”, diu Díaz. “Una imatge purament atemporal i 100 per cent estival”, afegeix Bisbal, qui trobada molt interessant “el gairebé bicolor blanc i blau”.

Jove a la platja. Autora: Clàudia Santandreu.
Jove a la platja. Autora: Clàudia Santandreu.

 

Des de l’equip de iSabadell contactarem amb la guanyadora per acordar amb ella l’entrega del premi. Així mateix, agraïm a tothom la seva participació, tant sigui a través de les xarxes socials com del correu electrònic i us emplacem a participar en la setena edició del concurs, l’estiu de l’any vinent.

Més informació:

Concurs #EstiuSabadell

Foto portada: a l’esquerra la imatge guanyadora del setè concurs #EstiuSabadell. A la dreta, l’accèsit.