Sabadell Comerç Centre i el diari digital iSabadell sumen forces

L’organització comercial Sabadell Comerç Centre i el diari digital iSabadell han signat aquest dimecres un acord de col·laboració per oferir nous serveis als associats.

El president de Sabadell Comerç Centre, Josep Maria Porta, i el director de iSabadell, Jordi de Arriba, han dut a terme la signatura de l’acord de col·laboració entre els dos agents. Així Sabadell Comerç Centre ampliarà el seu catàleg de serveis als seus associats mentre que el diari digital iSabadell oferirà preus especials en els seus serveis a l’entitat comercial i els seus socis, que superen de llarg el centenar d’establiments concentrats al nucli històric de la ciutat.

Sabadell Comerç Centre

Sabadell Comerç Centre és la principal organització comercial de la ciutat i compta amb 125 associats. Entre els seus objectius, hi ha la defensa dels interessos del sector comercial de la zona, la millora de l’urbanisme i els accessos al Centre, la dinamització comercial, la prestació de serveis als seus associats i la defensa del model de comerç de proximitat.

El diari digital iSabadell

El diari digital iSabadell és el principal mitjà informatiu de la ciutat i un referent a nivell informatiu a Sabadell. Segons OJD Interactiva, el mes d’abril va superar les 80.000 visites a la seva web, provinent de més de 45.000 usuaris únics. A més, iSabadell té una intensa presencia a les xarxes socials, amb més de 12.000 seguidors a Facebook, més de 7.000 a Twitter i superant el miler a Instagram.

Foto portada: el president de Sabadell Comerç Centre, Josep Maria Porta, i el director de iSabadell, Jordi de Arriba, aquest dimecres, a la seu de l’entitat comercial.