Els vermuts més inclusius

El passat 31 de març vam iniciar un projecte de lleure inclusiu al patí de l’edifici modernista on esta ubicada la nostra Seu Social, anomenat Els Vermuts + inclusius.

Cada quinze dies, els diumenges de 12 a 15 hores, hem portat a terme aquesta activitat oberta a tota la ciutadania. Els Vermuts + inclusius va néixer amb tres objectius claus:

El primer, les persones.  Crear un espai inclusiu a la ciutat. La realització d’activitats comunitàries amb col·lectius com el de les persones amb discapacitat intel·lectual, crea sinergies positives per a tots els i les participants. La pedagogia casual que es crea i la normalització de les relacions socials són claus per a la creació d’una societat més inclusiva per a tothom.

El segon, la cultura. Oferir a artistes locals, un escenari on poder mostrar el seu treball i art. Des del 31 de març han passat pel nostre escenari  des de quintets de corda a grups de folk-rock, artistes de circ, poetes, mestres de la percussió, DJs, cantautores…

El tercer, patrimoni. L’entitat està situada a la casa de Daniel Buixò. És una casa modernista construïda al 1853 i amb molt valor arquitectònic. Creiem que és important compartir aquest espai tan valuós amb totes les persones que ho vulguin gaudir.

El passat 7 de juliol va ser la cloenda de la temporada 2019 i vam convidar a artistes que ja havien passat per casa nostra, i a d’altres que volien venir a gaudir amb Grandalla a l’ultima sessió.

Des de les 12:30 hores del migdia fins a les 19:30 hores van passar pel nostre pati el quintet de corda, veïns de Sabadell, Ens diem Milikito’s Quintet amb una sessió de Jazz. A continuació Buscando el duende ens va rumbejar una estoneta fins que va venir la Paula Wiwe a recitar poesia, acompanyada del Roberto Pachón a la guitarra. Cap a les 16:30 hores el Clown Sonso ens va fer riure una estona amb les seves peripècies pel món. Danilo Marinho ens va transportar a mons tropicals amb els seus timbals i les seves cançons. Per acabar el diumenge, Dj Mango punxant vinils i DJ Tim Spiker van posar el punt final a la jornada.